VIDEO AGF Henter Tre Point Efter Aab Brænder Straffe
Der kan ikke findes nogle resultater.

Se alle mål fra 6. spillerunde i slutspillet HER

Gjensidige Kvindeliga Slutspil

HB Køge - FC Nordsjælland

FC Nordsjælland overraskede, da de spillede 1-1 mod HB Køge. Gæsternes Karen Lindebjerg Knudsen scorede allerede i 12. minut, og længe så det ud til, at Farums tigre ville sejre over de forsvarende mestre, men Køges målfarlige Kyra Caruse udlignede for hjemmeholdet i 80. minut. De forsvarende mestre havde indtil forrige runde vundet alle sine kampe i slutspillet, men har måtte nøjes med sammenlagt to point i to sidste kampe. Resultatet betyder at Fortuna Hjørring stadig kan nå at indhente HB Køge på førstepladsen, mens FC Nordsjællands drømme om bronzemedaljen fortsat er i spil.

Brøndby IF - Fortuna Hjørring

Holdet fra Vestegnen led endnu et nederlag til rivalerne Fortuna Hjørring, da de to hold tørnede sammen på Tingbjerg Idrætspark. Med to mål fra hhv. Indiah Paige Riley og nytilkommende Signe Battrup, måtte Brøndby se sig slået 2-0. De tre point var dyre for Brøndby at tabe, da der kun nu er to point ned til FC Thy-ThistedQ, som truer med at overtage trejdepladsen og dermed bronzemedaljerne. Sejren til Fortuna betyder dog imidlertid at de stadig er i spil om første pladsen.

FC Thy-ThistedQ - Kolding IF

Kolding IF har været et farligt hold at møde i dette års slutspil med kun et enkelt nederlag, og sådan skulle stimen fortsætte, da de bragede sammen med FC Thy-ThistedQ. Koldings Ea Rasmussen scorede kampen første mål, hvorefter Mathilde Kjeldgaard udligner til 1-1. Dette ville gæsterne dog ikke finde sig i og både Solveig Enemark Andersen og Sofie Karsberg laver mål, som sikrer Kolding IF en 3-1 sejr over hjemmeholdet. Det var en dyr kamp for FC Thy-ThistedQ at tabe, da en sejr havde betydet, at de overtog tredjepladsen fra Brøndby IF. Kolding IF er derimod kun tre point fra selv at overtage pladsen.

Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation

Varde IF - OdenseQ

Både Varde IF og OdenseQ havde muligheden for at få kvalspillets første sejr, da de mødtes på Sydbank Stadion. Hjemmeholdets Pernille Marie Madsen scorede i 1. halvleg, som endte med at være det mål der sikrede Varde IF sejren. De tre point var vigtige at hente, da Varde IF dermed stadig kan gøre sig forhåbninger om en af de to oprykningspladser, mens nederlaget betyder at OdenseQ officielt er ude af ligningen. Kampen ender 1-0.

AGF - Sundby

Det var et vaskeægte topopgør på programmet, da Sundby tog turen til Ceres Park. Begge hold har klaret sig utrolig godt i dette års kvalifikationsspil; med undtagelse af en enkelt uafgjort-spilet kamp, har AGF vundet deres resterende tre kampe, mens Sundby har forladt grønsværen med tre point efter hvert opgør. Hjemmeholdets Kathrine Spanner bringer hjemmeholdet foran 1-0, hvorefter målfarlige Kristina Andersen, som også er topscorer i kvalspillet, først udligner og derefter bringer gæsterne foran til 1-2. AGF finder sig dog ikke i denne føring og Cecilie Winther Johansen scorer for det århusianske hold, som resulterer i at kampen ender 2-2. Begge hold fastholder derfor deres positioner i toppen af stillingen med Sundby i førersædet.

B.93 - AaB

Med AGFs og Sundbys pointhøst denne sæson, var de tre point vigtige for både B.93 og AaB, for at hænge på de to tophold og dermed bevare håbet om oprykning. Begge hold kæmpede en brag kamp, som resulterede i et målrigt opgør. AaB vandt 1. halvleg med et mål af Benedicte Moss Rasmussen, mens B.93s Kristine Lindgaard bragte stillingen 1-1. Julie Pauludan Madsen bragte derefter hjemmeholdet foran 2-1. I 88. minut udlignede AaBs Hannah Madison Adler kampen til 2-2, men Josephine Visted Nielsen scorer til 3-2 i 89. minut og sikrer dermed Københavnerholdet de tre vigtige point. B.93 er nu kun et enkelt point efter AGF på 2. pladsen.