HB Køge: Tilskuerrekord skal slås mod Fortuna

TILSKUERREKORD I KØGE
Tilbage
31. maj 2022
1357. Det var antallet af tilskuere på Ceres Park i lørdags, da AGF slog tilskuerrekord. Står det til HB Køge, får århusianerne kun lov til at holde på rekorden i præcis en uge.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: HB Køge // Foto: fodboldbilleder.dk

Når HB Køge lørdag d. 4. juni tager imod Fortuna Hjørring forud for overrækkelsen af mesterskabstrofæet og den officielle udnævnelse som Danmarksmestre 2021/2022, er det samtidig med målet om at tilskuerrekorden til en Gjensidige Kvindeliga-kamp skal slås på ny.

Sammen med hovedsponsoren for HB Køges kvindehold, Spar Nord, og Kvindeligaens hovedsponsor, Gjensidige, forsøger HB Køge at slå den rekord, klubben selv sidder på. Målet er nemlig at overgå de 1.248, HB Køge selv havde på tribunerne til sidste års guldkamp imod Brøndby IF, som er den nuværende rekord for flest tilskuere til en kamp i Gjensidige Kvindeliga. En kamp der i øvrigt blev spillet d. 5. juni 2021 – altså 364 dage tidligere end det nye rekordforsøg mod Fortuna Hjørring.

Udover en fed fodboldkamp mellem Danmarks to bedste kvindefodboldhold, venter der officiel pokalceremoni og en masse fede aktiviteter og underholdning udenfor banen, der kommer til at gøre det til en uforglemmelig dag på tribunerne.

For at skabe opmærksomhed om rekordforsøget opfordrer HB Køge til, at man tilmelder sig Facebook-begivenheden her

KØB DIN BILLET TIL KAMPEN HER