AGF Kvindefodbold inviterer til rekordkamp på lørdag

Tilskuere[1]
Tilbage
24. maj 2022
AGF har store ambitioner med weekendens kamp mod Odense Q, hvor de med en sejr, er snublende tæt på en oprykning, hvis århuasianerne trækker sejren hjem
Der kan ikke findes nogle resultater.

Pressemeddelse fra AGF:

Sæsonen i Ceres Park sluttede ikke med AGF’s sidste kamp i lørdags. For på lørdag spiller AGF’s kvinder hjemme i Ceres Park, hvor Odense Q kommer på besøg. Her kan holdet med en sejr sikre sig en plads i Gjensidige Kvindeligaen i næste sæson.

Samtidig vil AGF forsøge at skrive dansk fodboldhistorie ved at sætte en ny tilskuerrekord for den danske kvindeliga. Den lyder i øjeblikket på 1.248. Men det tal håber AGF at slå på lørdag, hvor Gjensidige har købt kampen og dermed sikret gratis entré.
- Vi synes jo, at vores hold har rigtig meget at byde på og vi vil gerne benytte den vigtige kamp til at vise os frem for hele byen. Samtidig ville det være fantastisk, hvis vi her i Aarhus kunne sætte en ny milepæl i dansk kvindefodbold med en ny tilskuerrekord. Så vi kan kun opfordre alle til at komme i Ceres Park på lørdag, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

Og der bliver da også en del at opleve lørdag eftermiddag, hvor kampen starter kl. 14. AGF åbner AL Bank Fanzonen med underholdning for store og små, og efter kampen er det muligt for alle interesserede at komme tæt på holdet og få autografer og selfies. På banen kan holde sikre sig en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen efter de er gået ubesejret gennem foråret. Det kan man gøre med en sejr, for så kan forfølgerne fra B.93 ikke hente AGF på den livgivende andenplads. B.93 møder samtidig topholdet fra Sundby og afhængig af resultatet af den kamp kan et point også være nok.

- Tilskuernes opbakning betyder alverden for os i en situation, hvor vi kan opnå noget i forhold til vores ambitioner. Så kan vi få mange fans i Ceres Park på lørdag vil det være fantastisk - ikke bare for vores hold og for kampen. Men for klubben og hele byen vil det være et flot signal at sende, hvis vi kan sætte en ny tilskuerrekord - så skal vi nok gøre alt for at give tilskuerne en sejr på lørdag, siger cheftræner Katrine S. Pedersen. AGF oplyser, at de gratis billetter til kampen på lørdag kan hentes på AGF.dk 

AGF mod Odense Q starter lørdag den 28. maj kl. 14 på Ceres Park.

Køb din billet HER. 

----
For yderligere oplysninger, kontakt da:
AGF
Søren Højlund Carlsen, shc@agf-as.dk I 41 14 11 52