Tilbage
13. juni 2022
Hele tre spillere fra Gjensidige Kvindeliga og Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation fik debut på kvindelandsholdet i går
Der kan ikke findes nogle resultater.

To keepere og en forsvarsspiller fra den hjemlige liga fik deres A-landsholdsdebut for Danmark i går, da de mødte Østrig i en træningskamp. En kamp Danmark vandt 2-1.

AGFs keeper, Kathrine Svane, fik lov at starte på mål. Her stod hun en flot 1. halvleg, hvor hun ikke kunne gøre meget ved østrigernes scoring. Odense Q’s Laura Frederikke Worsøe Nielsen overtog buret efter pausen, hvor også hun udgjorde en sikker sidste skanse.

Sidste debutant var HB Køges Emma Færge, som blev skiftet ind i 81. minut. Hun var dermed med til at sikre sejren til Danmark.

Udover de tre debutanter, fik FC Nordsjællands Kathrine Kühl fuld spilletid på den danske midtbane. Kathrine Kühl har efterhånden spillet sig ind som en fast del af Lars Søndergaards foretrukne startopstilling, hvilket er fuldt forståeligt med den assist hun leverede til Pernille Harders udlignende mål. Sidst men ikke mindst blev Fortuna Hjørrings Olivia Holdt skiftet ind i 82. minut.

Med Cecilie Fløe, Alberte Vingum, Signe Carstens og Sarah Thygesen på bænken, var i alt 9 kvindeligaspillere repræsenteret i gårsdagens trup.