OVERBLIKKET OVER SIDSTE SPILLERUNDE I KVAL- OG SLUTSPIL

244385441 349482516792520 8244756095268269825 N
Tilbage
05. juni 2022
Med flere forskellige scenarier der kan udspille sig, er der spænding om bronzemedaljerne til det 90. minut
Der kan ikke findes nogle resultater.

Vi er nået til sidste runde i Gjensidige Kvindeliga og Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation. Vi skal dermed have afsluttet en fantastisk sæson med masser af spændende opgør. Heldigvis står vi også stadig med spænding i Kvindeligaen, idet hele fire hold har mulighed for at løbe med bronzemedaljerne. De fire hold mødes indbyrdes og bronzemedaljerne kan dermed skifte hænder op til flere gange under sidste spillerunde. Spændende bliver det hvem der efter 90. minutter kan kalde sig bronzemedaljevindere.

I Køge er der ikke spænding, men til gengæld er der gjort klar til en kæmpe guldfest, hvor HB Køges andet mesterskab skal fejres.

HB Køge - Fortuna Hjørring

Som skrevet er der lagt op til fest i HB Køge hvor de nykårede mestre skal møde dette års sølvvindere. Hvis vi skal lede efter spænding må det findes i, at HB Køge med en sejr eller uafgjort, kan gennemføre en imponerende bedrift; nemlig at gå gennem hele sæsonen i Kvindeligaen som ubesejret. HB Køge kom hurtigt i problemer sidste uge med FC Thy-ThistedQ, men med et stærkt comeback tog de sejren 5-2. De hvide svaner fik sagt ordentlig farvel til både publikum og hjemmebanen ved at besejre Kolding IF. Du kan se guldfesten lørdag kl. 14 på TV3 Sport, eller du kan tage til Køge og se kampen og hjælpe med at sætte tilskuerrekord i Kvindeligaen, hvilket er HB Køges klare målsætning.

Kolding IF – Brøndby IF

Brøndby var 30 sekunder fra at tage slutspillets første sejr sidste runde mod FC Nordsjælland. En sejr som havde betydet, at Brøndby ville være meget tættere på bronzemedaljerne. Det ene point betød dog at de generobrede 3. pladsen tilbage. Dermed er det også Brøndby selv der kan afgøre hvor medaljerne skal hen - en sejr til Brøndby betyder nemlig at bronzen skal til holdet fra Vestegnen. For hjemmeholdet Kolding er det kun sejr der kan bruges. Får de ikke alle tre point kan de ikke nå 3. pladsen. Der er dermed lagt op til yderst spændende opgør, hvor de to hold nok heller ikke halt kan undlade at følge med i rundes sidste kamp. Du kan se Kolding IF – Brøndby lørdag kl. 14 på Viaplay.

FC Thy-Thisted Q – FC Nordsjælland

Med FC Thy-Thisted Q’s hurtige føring sidste runde mod HB Køge, lagde de sig alvor i førerposition til bronzemedaljerne, men mestrene viste hvorfor de netop er blevet kåret til mestre for anden gang. Med en sen udligning sørgede FC Nordsjælland for at de også kan nå bronzemedaljerne hvis resultaterne flasker sig. Se kampen på lørdag kl. 14 på Viaplay.

Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation

 Sundby – AGF

Efter sidste runde blev den sidste  oprykker med stor sandsynlighed fundet, idet AGF er tre point foran B93 med en målscore som er 11 mål bedre en københavnernes. Derfor er kampen mod Sundby reelt en kamp om hvem der skal løbe med 1. pladsen i kvalrækken. Sundby er blot ét point foran. Se hvem der vinder dettes års kvalrække lørdag kl. 14 HER.

AaB - B.93

Med en minimal chance tilbage for oprykning, så skal B.93 naturligvis gå efter en sejr – også selvom det ser svært ud. Uanset hvad, kan B.93 krone et flot slutspil mod AaB, som hverken kan rykke op eller ned i tabellen uanset kampens resultat. AaB må dermed konstatere, at det ikke bliver til endnu en sæson i den bedste række. Se kampen lørdag kl. 14 HER.

Varde If – Odense Q

Med henholdsvis tre og to point ligger de to hold klart sidst og næstsidst. Kampen er dermed en direkte duel om hvem der skal undgå sidstepladsen.