FORTUNA HJØRRINGS VEJ TIL CHAMPIONS LEAGUE

37J0930
Tilbage
28. juni 2022
I fredags blev der trukket lod til kvalifikationen til Uefa Women's Champions League.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Fortuna Hjørrings navn var i bowlen, da der i fredags blev trukket lod til kvalifikationen til Champions League. Kvalifikationen sker i forskellige runder og spor, og Fortuna Hjørring var at finde i sporet for de klubber, som skal spille om Champions League deltagelse via deres 2. eller 3. plads i dets respektive nationale liga.

Kvalifikationen for dette spor starter som en lille turnering på fire kampe: to semifinaler, én finale og én kamp om 3. pladsen. I alt var der 16 hold i bowlen, så der skulle trækkes lod om i alt fire grupper med fire hold i hver. Vinderne af hver gruppe går videre til en sidste knockout-kamp om endelig deltagelse i Champions League gruppespillet.

Selvom Fortuna Hjørring qua koefficientlisten var seedet fik de en hård lodtrækning, da de kunne konstatere at Eintracht Frankfurt, Ajax Amsterdam og Kristianstad DFF kom i samme pulje. Fortuna Hjørring møder Eintracht Frankfurt i den ene semifinale mens hollandske Ajax Amsterdam og svenske Kristianstad tørner sammen i den anden.

Den gode nyhed for de nordjyske sølvvindere er at kampene i gruppen skal afvikles på Nord Energi Arena i Hjørring. Kampene spilles henholdsvis den 18. august og den 21. august. 

HB Køge indtræder senere i kvalifikationen og i et andet spor - det såkaldte mesterspor. Her skal de spille knockout kamp den 20./21. september samt returkamp den 28./29. september.