BAG OM TRØJEN: SØREN RANDA-BOLDT, KATRINE VEJE OG AMALIE BREMER

287894874 690348072037630 3567737416752719187 N
Tilbage
18. juni 2022
Fra Nørrebro United til Arsenal. Fra den danske liga til Champions League. Fra græsrødder til eliten. Jan Michaelsens podcast "Bag Om Trøjen" dækker den store udvikling i pige/kvindefodbold
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Jan Michaelsen, Bag Om trøjen // Foto: Jan Michaelsen

Denne SPECIAL er optaget i Parken juni 2022.

Bag om Trøjen retter fokus imod det danske kvindelandsholds udvikling og især holder vi fokus på kampen imod Brasilien i Parken d. 24/6.

Vi har en ambitiøs målsætning om at gøre en forskel og være med til at Parken bliver fyldt!

Jeg vil mene at der ikke findes mere kompetente og vidende gæster til at gøre os klogere på kvindefodbolden end min gæstetrio: Katrine Veje, Amalie Bremer & Søren Randa-Boldt er alle dybt involverede i kvindefodbolden med forskellige roller. Katrine er rutineret landsholdsspiller og udlandsprofessionel, Amalie er journalist og dybt involveret i fanklubben for kvindelandsholdet og Søren har arbejdet både i DBU og nu i HB Køge med de største spillere i Danmark på kvindesiden.

Vi optog med publikum på og lytterne kan undervejs høre pigerne fra BK Skjold og drengene fra VBS klappe af gæsterne og de flotte trøjer vi folder ud sammen undervejs. Vi kommer vidt omkring i trøjeuniverset: Fra Nørrebro United til Arsenal. Fra græsrødderne til eliten. Med dybe personlige fortællinger knyttet til hver enkel trøje.

Vi taler om hvordan udviklingen indenfor pige og kvindefodbold virkelig har taget fart og nærmest på månedsbasis slår nye tilskuerrekorder samt at flere piger begynder at gå til fodbold.

Vi slutter episoden ved at tale direkte om Danmark - Brasilien kampen og hvilke forventninger vi har til kampen på og udenfor banen. Der kommer en folkefest og Bag om Trøjen håber at du efter at have lyttet til episoden får lyst til at tage i Parken hvis du ikke allerede har billet til opgøret. God fornøjelse!

Lyt til afsnittet lige HER.