Sofie Hornemann vender hjem til Kolding IF

Spillerskift
Tilbage
18. januar 2022
HB Køge sælger Hornemann til Kolding IF, hvor klubben hentede hende i sommer.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga

Hornemann kom til HB Køge i sommer fra netop Kolding på en fri transfer. I løbet af efteråret blev hun noteret for i alt 20 optrædener, hvoraf de 13 var som indskifter. Angriberen scorede to gange i sin tid i HB Køge og skal nu tilbage til Kolding IF og sætte mål i nettet for sin gamle klub.

- Jeg kommer til at savne det sociale og pigerne i Køge, men jeg glæder mig til at komme tilbage til Kolding i vante omgivelser. Her kender jeg både holdet og træneren, og det er jo et plus, fortæller Hornemann.

Hornemann glæder sig over skiftet tilbage til Kolding, hvor hun forventer mere spilletid og at udvikle sig endnu mere som spiller:

- Jeg skifter tilbage Kolding IF, for at jeg som spiller bliver udviklet og jeg forventer at jeg får den tillid fra min træner, der gør at jeg får mere spilletid. Det har jeg savnet i det sidste halve år og jeg håber derfor at mit skifte kan hjælpe mig i den rigtige retning på den front, fortæller Sofie Hornemann.

Jeg skifter tilbage Kolding IF, for at jeg som spiller bliver udviklet

Sofie Hornemann, Kolding IF

Kolding IF og Hornemann starter sæsonen hjemme mod FC Thy-ThistedQ søndag 27. marts kl.13.00. Kampen kan som altid ses live på Viaplay.