Seks hold kæmper om de to pladser til Gjensidige Kvindeliga

Tid Til At Drømme
Tilbage
14. januar 2022
De bedste fire hold fra den landsdækkende 1. division samt de to nedrykkere fra Gjensidige Kvindeliga, AaB og AGF, spiller i foråret Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation, om oprykning til landets bedste kvindelige fodboldrække, Gjensidige Kvindeliga fra næste sæson.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga / Foto: AGF Foto

Når sæsonen igen skydes i gang lørdag 26. marts bliver det ti finale kampe, for holdene, der alle kæmper om de to øverste pladser, der er adgangsgivende til en kommende sæson i Gjensidige Kvindeliga. Forhåndsfavoritterne er måske de to mandskaber, der kommer fra Gjensidige Kvindeliga men det skræmmer ikke holdene fra 1. division. B.93 er klar til at kæmpe for én af de to øverste pladser i rækken, fortæller Cheftræner Rasmus Good:

- For vores eget vedkommende, kommer vi til at forsøge alt vi kan at tage den ene af de to pladser til Kvindeligaen og så handler det også om at vise os selv frem. At vise vores måde at spille fodbold på, som er den vi elsker og nyder at spille, samt at forbedre os hver dag og til hver kamp. Enten lykkes vi eller også så lærer vi, så uanset hvad, er det noget vi glæder os helt vildt til og vi håber det bliver en god oplevelse for os selv og dem som ser vores kampe. 

For vores eget vedkommende, kommer vi til at forsøge alt vi kan at tage den ene af de to pladser til Kvindeligaen

Rasmus Good, Cheftræner B.93

- Jeg forventer at det bliver meget tæt i dette års Kvalifikationsliga og at mange kampe bliver afgjort på marginaler. Vi ved jo også fra de sidste års erfaringer, at det er 10 finaler og at du kun skal tabe eller vinde enkelte kampe for at hele billedet vender.
Jeg tror alle de hold som deltager satser på at tage en af de to pladser til Kvindeligaen, så det bliver nogle rigtig spændende og underholdende kampe, hvor vi ser hold som slår hinanden på kryds og tværs af forventningerne, slutter Rasmus Good.

Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation spilles fra weekenden 26. marts og du kan finde nye om ligaen på Kvindeliga.dk.