Optakt: FC Thy-Thisted Q - Brøndby IF

Thy Bif
Tilbage
02. december 2022
Det er to hold, som har haft et flot forår, der tørner sammen i sidste runde på Sparekassen Thy Arena.
Der kan ikke findes nogle resultater.

I sidste runde tager FC Thy-Thisted Q hjemme imod Brøndby IF. Begge hold har haft et flot efterår. FC Thy-Thisted Q startede sæsonen rigtig flot og med sejren ude over lokalrivalerne fra Fortuna Hjørring må thyboerne for alvor have haft troen på at denne sæson kunne blive den, hvor de kæmpede med om medaljerne. Et mindre formdyk gjorde dog at de kortvarigt var med i bundstriden, men med 6 point i de seneste tre kampe har de igen spillet sig tilbage i kampen om 3. pladsen.

Inden sæsonen var der nok mange der var spændte på, hvor Per Nielsens tropper stod henne. Især pga. det de leverede i foråret. Brøndbyholdet har dog dette efterår modbevist alle kritikere ved ret suverænt at være første udfordrer til HB Køge. Her inden sidste kamp har de hele 10 point ned til både Fortuna Hjørring og netop FC Thy-Thisted Q, som ligger på en delt 3. plads. De er sågar også det eneste hold der har formået at tage point fra HB Køge. Med 7 point op til 1. pladsen skal Brøndby IF stadig holde gang i den gode form, hvis de skal have en realistisk mulighed for at spille med om guldet, når slutspillet starter op til foråret.   

I sidste runde af grundspillet spilles kampene samtidigt, så kom på stadion lørdag kl. 13.30 og oplev den sidste spænding inden holdene går til en fortjent vinterpause. Kampen kan også ses på Viaplay.