Tilbage
08. december 2022
AGF kunne ikke besejre FC Nordsjælland hjemme, hvilket betyder at de igen må en tur i Kvalifikationsligaen.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Der var på forhånd lagt op til en meget spændende kamp i Århus, hvor AGF og FC Nordsjælland skulle kæmpe om den sidste slutspilsplads. For AGF’s vedkommende var det kun en sejr der kunne bruges, hvis de skulle være en del af slutspillet til foråret. Med en flot første halvleg og en pauseføring så det ud til at AGF kunne klare skærene denne gang. FC Nordsjælland kom dog bedre med i anden halvleg, og da uret havde rundet en time var stillingen 1-1. Dermed var der lagt op til gyserafslutning på Ceres Park, men på et tvivlsomt dømt straffespark fem minutter før tid sikrede Dajan Hashemi FC Nordsjælland den sidste plads i slutspillet

De resterende kampe i runden blev spillet samtidig med AGF – FC Nordsjælland. Her sørgede de tre tophold for at slutte grundspillet af med en sejr. Suveræne HB Køge tog alle tre point med hjem fra Kolding, og slutter dermed 7 point foran Brøndby IF. Netop Brøndby IF kronede et meget flot grundspil af med en udesejr over FC Thy-Thisted Q. En sjov note til Brøndbys efterår er at alle deres sejre har været på bare ét mål. Slutteligt slog Fortuna Hjørring hjemme Sundby Boldklub.

Dermed står det nu klart hvem der til foråret skal kæmpe om medaljer samt hvem der skal kæmpe om de to pladser i ligaen i sæsonen 2023/2024.