Topopgør i Gjensidige Kvindeliga

244385441 349482516792520 8244756095268269825 N
Tilbage
26. august 2022
De to sidste kampe i runde 3 spilles denne weekend. Den ene kamp er et vaskeægte topopgør!
Der kan ikke findes nogle resultater.

HB Køge - Fortuna Hjørring

Allerede efter to runder har sidste sæsons nummer et og to lagt sig i spidsen af Gjensidige Kvindeliga. Der er naturligvis tale om HB Køge og Fortuna Hjørring, og netop de to hold tørner sammen lørdag aften kl. 18.00 på Capelli Sport Stadion i Køge. En kamp med mange facetter, men mest interessant bliver det at se, om Fortuna Hjørring i denne sæson for alvor kan bide skeer med HB Køge. HB Køge som stadig ikke har tabt en kamp Kvindeligaen siden sæsonen 2020-2021. 

De to hold har haft forskellige optakter til kampen. Mens HB Køge har haft friweekend, så har Fortuna Hjørring sidste weekend været værter for et Champions League kvalifikationsspil. Her mødte de Eintracht Frankfurt og Kristiansstad. Desværre gik Fortuna Hjørring ikke videre, men de vil håbe, at de to kampe i højt tempo og mod hold som har stor kvalitet kan give dem et boost i kampen mod HB Køge. HB Køge har dog ikke ligget helt stille siden deres sidste ligakamp, idet de i den forgange uge tog imod Sundby i Gjensidige Kvindepokalen - en kamp de vandt 2-0. 

Der er lagt op til en yderst spændende dyst, hvor vi for alvor får en indikation på det indbyrdes styrkeforhold. Kampen spilles i øvrigt som en del af et dobbeltarrangement, hvor HB Køges herrer spiller kl. 14.30 mod Helsingør Nordic Bet Ligaen. Kampen mellem HB og Fortuna Hjørring kan ses kl. 18.00 på TV3 Sport. 

 

Kolding IF - Sundby 

På søndag kl.14.00 er der ligeledes vigtige point på spil, blot i den anden ende af tabellen, hvor Kolding IF hjemme tager imod oprykkerne fra Sundby. Efter en godkendt start af Kolding i første runde mod AGF, hvor de kunne tage et point med hjem, så måtte de noget skuffende se sig slået ganske klart af FC Nordsjælland runden efter. De vil derfor bruge kampen mod Sundby til at komme tilbage på sporet igen. I onsdags fik de dog også tanket noget selvtillid, da gik videre i Gjensidige Kvindepokalen ved at slå Varde IF fra 1. division. En kamp hvor klubbens topscorer Sofie Hornemann igen kom på tavlen, og det vil helt sikkert være en svækkelse at hun ikke kan være med i weekendens opgør grundet karantæne efter hendes røde kort mod FC Nordsjælland. 

Sundby har haft en programmæssigt hård start på deres tilværelse i Gjensidige Kvindeliga. Ikke nok med at deres to første runder bød på kampe mod Fortuna Hjørring og Brøndby, så har de også mødt HB Køge i Gjensidige Kvindepokalen. Sundby har dog i alle tre opgør været rigtig fint med, og med lidt held kunne de godt have fået point i både runde et og to. Derfor bliver det spændende at se hvordan holdet fra Amager går til denne opgave, da der ikke er nogen tvivl om at Kolding IF er et hold, som Sundby skal kunne matche, hvis de skal gøre forhåbning om at få en af de 6 slutspilspladser. Hvis du ønsker at lære den nye klub i ligaen bedre at kende, så gå ind og se vores film om netop Sundby Boldklub. Kampen mellem Kolding IF og Sundby kan ses på Viaplay søndag kl. 14.00.