16. august 2022
En målrig spillerunde er netop fløjtet af. Læs om runden der gik her
Der kan ikke findes nogle resultater.

Fortuna Hjørring – AGF

Selvom Fortuna Hjørring måtte tage favoritrollen på sig i denne kamp, var det samtidig interessant hvor meget den kommende uges CL-kval ville fylde i hovederne på Fotunaspillerne. Man kan vidst roligt sige, at Fortuna Hjørring fik en optimal generalprøve. Allerede efter 8 minutters spil gjorde Sara Holmgaard det til 1-0. Landsholdsspilleren, der er lejet af Everton, ligner en klar forstærkning til Fortuna Hjørring. Der skulle ikke gå mange minutter før Katrine Svane i AGF-målet igen måtte hente bolden ud af nettet. Denne gang var målscoreren Camilla Kur, som efter et stolpeskud let kunne bringe hjemmeholdet foran 2-0. Fortuna Hjørring var dog ikke færdige med at score i første halvleg. Efter 35 minutter øger Signe Baattrup til 3-0 med et flot placeret langskud, og få minutter efter gjorde Camilla Kur det til paustillingen 4-0 med et skud fra samme sted som Signe Baattrup. En flot scoring! I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet dominansen og kort inde i halvlegen gjorde Florentino Olar det let til 5-0 efter en miskommunikation i AGF-forsvaret. Herefter slap hjemmeholdet foden fra gaspedalen og der blev ikke scoret yderligere i kampen.

FC Thy-ThistedQ – HB Køge

Med Fortuna Hjørrings sikre sejr var der pres på de forsvarende mestre, hvis de skulle holde trit med nordjyderne. Dette pres kunne udeholdet godt håndtere og efter et kvarters spil stod Mie Leth Jans meget fri i feltet ved et hjørnespark, hvorfor hun sikkert headede HB Køge i front. Inden pausen blev denne føring udbygget da brandvarme Cecilie Fløe drev bolden frem, og da ingen gik til hende, sendte hun flot bolden i mål med et langskud uden for feltet. Efter pausen fortsatte HB Køge udfortrødent, hvilket kastede yderligere to mål af sig. Efter noget småspil i feltet kunne nytilkomne Mollie Belisle score til 0-3, mens Mie Leth Jans i det 61. minut kunne kalde sig for dobbelt målscorer i opgøret, da hun tæt under mål dirigerede et hjørnespark ind til slutresultatet 0-4.

Brøndby IF – Sundby

Der var lagt top til indvielsesfest i Brøndby, idet klubbens ”Bane 2” skulle indvies efter at have fået en stor renovering. Brøndbyholdet så motiveret ud og efter 9 minutters spil, gjorde de det til 1-0 efter flot opspil. Målscorer var Natalia Wröbel, som på selve målstregen prikkede Malou Marcetto Rylovs afslutning det sidste stykke i mål. Sundby ville dog også gerne være med i festen, hvorfor Linnea Louise Borbye valgte at score et flot mål 5 minutter før pausen. Et hjørnespark sendt afsted af netop Linnea Louise Borbye endte retur hos hende, hvorefter hun i stedet for et indlæg, lagde bolden i en flot bue uden for Kathrine Larsens rækkevidde i det fjerneste målhjørne. Dermed troede alle at holdene skulle gå til pause med stillingen 1-1, men Malou Marcetto Rylov ville på scoringstavlen, hvilket hun nok også burde have været tidligere i kampen. Med en afslutning fra en spids vinkel, får hun lagt bolden under Sundbykeeper Laura Worsøe til stillingen 2-1. Da der ikke blev scoret yderligere i anden halvleg kunne Brøndby trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Kolding IF – FC Nordsjælland

I Kolding var der ikke meget spænding om resultatet. Ved halvleg var udeholdet foran 0-2 på mål af Dejan Hashemi, som udnyttede en friløber ved køligt at udplacere Sofie Grøn i koldingmålet. FC Nordsjællands andet mål blev sat ind af Karen Linnebjerg Knudsen. Hun stod pludselig helt fri efter et skud blev blokeret endte foran hende – herfra kunne hun med en tåhyler sikre en pauseføring på to mål. I anden halvleg fortsatte Cecilie Larsen FC Nordsjællands målscoring, da hun ved at drible udenom Sofie Grøn bragte FC Nordsjælland foran 0-3, hvilket også blev kampens resultat.