I morgen sparkes 2. spillerunde i gang

298079263 564322348641868 3186681544113891488 N
Tilbage
12. august 2022
Der venter 4 spændende opgør lørdag og søndag
Der kan ikke findes nogle resultater.

Fortuna Hjørring – AGF

Runden starter med en kamp Nord Energi Arena mellem Fortuna Hjørring og AGF. Begge hold fik point på kontoen i første runde. Fortuna Hjørring tog alle tre points mod Sundby i en kamp, hvor de kom hurtigt foran. Sundby var dog godt med i kampen og nordjyderne fik en kneben 2-1 sejr med i bagagen. AGF kom ligeledes tidligt foran mod Kolding IF og havde nok også sat næsen op efter de tre points, men kort før tid udlignede koldingenserne. Spørgsmålet til denne kamp er hvor meget Champions League kvalifikationen fylder i Fortuna Hjørrings hoveder. De skal nemlig være værter for deres kvalgruppe, hvor de torsdag møder Eintracht Frankfurt. I samme kvalpulje finder man Ajax Amsterdam og Kristianstads. Omvendt er der ikke plads til mange pointtab, hvis de vil fravriste HB Køge mesterskabet. AGF vil helt sikkert forsøge at drille Fortuna Hjørring og måske udnytte, at de har fokus andre steder. Kampen kan se ses på Viaplay i morgen kl. 13.

FC Thy-ThistedQ – HB Køge

På sparekassen Thy Arena mødes to hold som begge fik en sejr i første runde – om end de begge holdt hårdt. På papiret vandt FC Thy-ThistedQ en sikker sejr i FC Nordsjælland, men holdet fra Farum havde bestemt også deres chancer, hvilket valget af kampens spiller indikerer, da det blev thyboernes keeper Maya Bay Østergaard. HB Køge indledte titelforsvaret med en sejr på hjemmebane mod Brøndby IF. Der skulle dog noget ekstraordinært til at passere tilbagevendte Kathrine Larsen i Brøndbymålet, i det HB Køge med to smukke scoringer vendte 0-1 til 2-1. Hvem fortsætter sejrstimen på lørdag? Se med på Viaplay på lørdag kl. 16.

Brøndby IF – Sundby

Endelig! Det er nok ordet Brøndbys spillere vil sige, når de får lov til igen, at spille på deres stadion i Brøndby, Bane 2. Stadionet er blevet renoveret, der er lagt nyt kunstgræs og i det hele taget er det klar til at blive indviet mod Sundby på søndag. En ting er dog sikkert og det er at Sundby vil gøre alt for at spolere indvielsesfesten, og holdet fra Amager beviste i sidste weekends opgør mod sølvvinderne fra Fortuna Hjørring, at de godt kan begå sig i den bedste række. Brøndby vil med denne kamp forsøge at få vendt den negative stime de er inde. Hvis vi tager sidste sæsons kampe med i slutspillet, så holdet kun noteret for én sejr i de seneste 11 kampe. Se det spændende opgør søndag direkte på Viaplay og TV3 Sport fra kl. 13 eller kom til stadionindvielse på Brøndby Stadion, Bane 2.

Kolding IF – FC Nordsjælland

Runden sluttes af på Autocentralen Park i Kolding. To hold som sidste sæson var tæt på bronzemedaljerne og som med garanti har som mål igen at kunne spille med om pladserne lige efter de forreste. De to hold fik lidt blandede sæsonåbninger. Kolding IF var i problemer mod AGF, men viste gode spillemæssige takter og også fightervilje, som i sidste ende gave dem et point med hjem fra Århus. FC Nordsjælland fik en hård medfart på hjemmebane mod FC Thy-ThistedQ og mon ikke de nordsjællandske spillere har trænet afslutninger i løbet af ugen, da der var en vis ineffektivitet at spore i deres åbningskamp. FC Nordsjælland vil formentlig igen have Katrine Kühl til rådighed, da hun har haft en forsinket sommerferie grundet hendes deltagelse i EM-slutrunden. Du kan se kampen på Viaplay søndag kl. 15.