I AFTEN SPARKES SÆSONEN I GANG

Julia Mortensen 070821 02
Tilbage
05. august 2022
Så ruller bolden atter i Gjensidige Kvindeliga
Der kan ikke findes nogle resultater.

Efter en sommerpause starter Gjensidige Kvindeliga op igen i aften. Vi kan se frem til en yderst spændende sæson. Kan nogen vriste trofæet fra HB Køge? Et trofæ de har vundet to år i træk. Derudover bliver det også spændende, at se en række nye ansigter i landets bedste række. Hvordan vil Sundby Boldklub håndtere oprykningen og sidst men ikke mindst; vil den flotte tendens vedrørende tilskuerrekorder vi oplevede i slutningen af sidste sæson fortsætte?

Alt dette får vi måske et praj om når første runde afvikles denne weekend.

AGF - Kolding IF

På Ceres Park åbner AGF og Kolding IF dette års Kvindeliga. AGF måtte i foråret en tur i Kvalligaen, for at bevare de eksistens i Kvindeligaen. Dette gjorde de dog godt, da de vandt Kvalligaen. Århusianerne vil gøre alt i dette efterår for ikke at ende på en af de nederste pladser, som vil betyde, at de skal i Kvalligaen igen. Derfor er det vigtigt med en god start. Kolding IF viste rigtig god form i forårets slutspil, hvor de de helt hen til sidste spillerrunde var med i kampen om bronzemedaljerne. Kan de tage den form og det spil med ind til denne kamp bliver det ikke nogen nem åbningskamp for AGF. Du kan se kampen i aften på Viaplay kl. 19 eller på Ceres Park.

Sundby – Fortuna Hjørring

Gjensidige Kvindeliga får i denne sæson et ny bekendtskab i form af Sundby Boldklub. Sundby har én gang tidligere været oppe i den bedste række, men det ligger en del år tilbage. Holdet fra Amager får en vanskelig start, da de i første runde tager imod sidste års sølvvindere og pokalmestre fra Fortuna Hjørring. Det er dog set før at oprykkere finder en særlig gejst og motivation, som gør at de kan svære at spille mod. Fortuna Hjørring må anses som første udfordrerer til HB Køge og derfor har de ikke råd til at miste points, da sidste sæson viste at HB Køge ikke tabte points henover sæsonen. Kampen bliver desuden også en kamp mellem to nye trænere, idet Frank Johnsen har overtaget tøjlerne i Sundby mens Martin Møller Kristensen er ny cheftræner i Fortuna Hjørring efter Brian Sørensen skiftede til Everton. Se kampen i morgen på Viaplay kl. 16 eller på Sundby Idrætspark.

HB Køge -Brøndby IF

HB Køge starter deres titelforsvar med en kamp hjemme mod Brøndby IF. Kampen er en gentagelse af kampen i første runde af forårets slutspil. Tilbage dengang vandt HB Køge, men ikke uden besvær, da Brøndby gav dem kamp til stregen. Brøndby havde et ikke alt for vellykket slutspil, hvor de havde svært ved at finde det gode spil frem. De formåede dog med en sikker sejr i sidste runde over Kolding at tage bronzemedaljerne med hjem til vestegnen. I denne sæson vil Brøndby muligvis finde fornyet energi form af at deres ny anlæg Bane 2 endelige er klar til brug. Dermed skal de ikke længere spille deres hjemmekampe på Tingbjerg Idrætspark. I denne kamp får vi også indikation på styrkeforholdet blandt nogle af mesterskabskandidaterne. Du kan se kampen på TV3 Sport på søndag kl. 14.00 med optakt fra 13.45 eller på Capelli Sport Stadion.

FC Nordsjælland – FC Thy-ThistedQ

Runden sluttes af I Farum hvor FC Nordsjælland tager i mod FC Thy-ThistedQ. Begge hold var med i kampen om bronzemedaljerne sidste sæson. Faktisk mødte de to hold hinanden i sidste spillerunde. Her trak FC Nordsjælland det længste strå. Det bliver dermed spændende, at se hvem der står stærkest her fra sæsonstart. Vi får med garanti også en ”debutant” at se, idet Chris Sargeant er ny cheftræner for FC Nordsjælland. Kampen kan følges på Viaplay på søndag kl. 15 eller på Right To Dream Park.