Månedens Gjensidige Kvindeligaspiller Kathrine Møller Kühl

Månedens Gjensidige Kvindeligaspiller Kathrine Møller Kühl
Tilbage
29. september 2021
Endnu engang er det blevet tid til at kåre Månedens Gjensidige Kvindeligaspiller og denne gang går hæderen til unge Kathrine Møller Kühl fra FC Nordsjælland.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Gonzalez Photo

Hver måned kåres Månedens Hold og Månedens Spiller i Gjensidige Kvindeliga og for anden gang i sæsonen er det blevet tid.

Ligatrænere og landstrænere stemmer og denne måned har Katrine Møller Kühl fra FC Nordsjælland løbet med de fleste stemmer, derfor er hun Månedens Gjensidige Kvindeligaspiller for september.

Hun får titlen denne måned blandt andet for hendes indsats på A-landsholdet, som netop har været samlet til to VM-kvalifikationskampe:

”Fordi hun går ind på Kvinde A-landsholdet og spiller som en rutineret spiller med tilpas frækhed i sit spil, og så har hun spillet stærkt for FCN”, Katrine Pedersen, Cheftræner AGF.

"Hun går ind på Kvinde A-landsholdet og spiller som en rutineret spiller med tilpas frækhed i sit spil, og så har hun spillet stærkt for FCN"

Katrine Pedersen, Cheftræner AGF

Vi ønsker Kathrine Møller Kühl kæmpestort tillykke.

Allerede på lørdag kan du igen se Møller Kühl og resten af FCN-mandskabet i aktion, når turen går til Aarhus i kampen tre vigtige placeringspoint.