Gjensidige bidrager til, at drømme bliver til virkelighed

Vi Vil Bidrage Til At Drømmene Kan Blive Til Virkelighed
Tilbage
27. september 2021
1. oktober er der frist for at søge Gjensidige Drømmelegatet. Har du eller din klub drømme som skal udleves, så husk at sende en ansøgning afsted.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Gonzelez Foto

- Som hovedsponsor for Gjensidige Kvindeliga vil vi ikke alene støtte ligaens mission om at inspirere piger til at drømme. Vi vil også bidrage til, at drømmene kan blive til virkelighed. Derfor har vi stiftet Drømmelegatet, som kan søges af alle fodboldpiger og -kvinder i alderen 8-21 år.

Sådan siger Susan Blindbæk Vestergaard fra Gjensidige, som er hovedsponsor for Gjensidige Kvindeliga. Og derfor har de skabt Gjensidige drømmelegat. Det skal hjælpe, til at små såvel som store fodbolddrømme kan blive til virkelighed. De tror nemlig, at en stærk bredde giver en endnu stærkere elite og dermed, også kvindeliga.

Så er du mellem 8 og 21, kan du nu søge om Drømmelegatet til at udleve fodbolddrømmen. Det kan bruges til at gøre dine eller din klubs træningsforhold bedre eller bringe jer tættere på fodbolddrømmen.

 

Vi vil også bidrage til, at drømmene kan blive til virkelighed.

Susan Blindbæk Vestergaard, sponser ansvarlig fra Gjensidige 

Du ansøger ved at lave et opslag på Gjensidige Kvindeliga Drømmelegat

Når du/I søger, skal du fortælle følgende:

  • Hvem der skal modtage Drømmelegatet (du behøver ikke tagge vedkommende)
  • Hvad der søges om (det er vigtigt at være konkret)
  • Hvorfor netop din/jeres drøm skal opfyldes

Din ansøgning kan ledsages af billeder, videoer tegninger osv. Du/I må gerne være kreative, men det er drømmen, som er vigtigst.

Drømmelegatet kan både søges, enten som individuel spiller eller som et hold eller en klub. Men du kan også søge på vegne af andre. Det vil sige, at er du forældre, bedsteforældre, søster/bror eller veninde til en pige eller ung kvinde med en fodbolddrøm, kan du også sende en ansøgning.

Tidligere har NV Djurs piger modtaget legatet. Det kan sommetider godt være lidt svært at samle fodboldpige til et helt fodboldhold ude i de små lokalsamfund. Det har de fundet en løsning på i Ørsted, Vivild og Allingåbro. Se mere om deres historie her