Den direkte kamp om top-6 venter i Aarhus

Den Direkte Kamp Om Top 6 Venter I Aarhus
Tilbage
30. september 2021
De mødtes i sidste spillerunde, i det omvendte opgør, her løb FCN med alle tre point. Nu mødes de igen, denne gang i Aarhus.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: AGF Foto

De mødtes i syvende spillerunde, da AGF gæstede Right to Dream Park i Farum. Nu er det FC Nordsjælland, der gæster Aarhus. FC Nordsjælland trak sig sejrrigt ud af første opgør og allerede på lørdag venter endnu en direkte duel om vigtige slutspilspladser mellem de to mandskaber. AGF’s keeper Katrine Svane ser frem imod opgøret:

- Det er selvfølgelig lidt specielt at møde FC Nordsjælland igen allerede, vi er vant til nye kampe og modstandere, hver weekend. Men for os, er det meget godt at vi nu skal ud at vise, at vores præstation i lørdags, ikke var god nok. Det er ikke sådan vi gerne vil fremstå som hold. Så det får vi mulighed for at vise nu og det er godt nok.

- Det bliver en tæt kamp og en svær kamp. Jeg tror det bliver tæt kamp, med et enkelt måls forskel måske, afslutter Svane.

FC Nordsjælland ligger pt. lige under stregen, som betyder Kvalifikationsspil til foråret. AGF ligger lige over den altafgørende streg og med kun ét point imellem de to hold, er det et yderst vigtigt opgør, der spilles på lørdag i Aarhus. FC Nordsjælland er klar til at kæmpe for de tre point, der kan rykke dem over stregen og i stedet sende AGF, ned under den.

FC Nordsjællands Kathrine Møller Kühl, ser frem imod kampen lige her: 

 

 

Der kan ikke findes nogle resultater.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Se kampen direkte på TV3 Sport og Viaplay fra kl. 13.05