Den direkte kamp om førstepladsen fortsætter i denne spillerunde

Den Direkte Kamp Om Foerstepladsen Fortsaetter I Denne Spillerunde
Tilbage
30. september 2021
Det var et brag af en topkamp, der udspillede sig sidste weekend i Hjørring. Nu er det tid til det omvendte omgør. Endnu et brag af en fodboldkamp venter lørdag i Køge.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Jess Madsen

"Det er absolut det bedste, jeg har set to kvindefodboldhold spille i år", sagde Landstræner Lars Søndergaard efter de to hold mødtes i sidste spillerunde. Nu mødes de igen, denne gang i Køge.

"Det er absolut det bedste, jeg har set to kvindefodboldhold spille i år"

Landstræner Lars Søndergaard

Der er kommet en ny mastodont i Dansk Kvindefodbold, de hedder HB Køge og er tilmed Danske Mestre anno 2020. I syvende spillerunde var de en tur i Hjørring, der historisk har siddet på dansk kvindefodbold sammen med ærkerivalerne fra Brøndby IF. Nu vil HB Køge også lege med og det kunne i den grad ses i Nord Energi Arena, hvor et brag af et topopgør udspillede sig. Nu er det tid til det omvendte opgør og de er klar i Køge, til at hente tre point, der måske kan ende med at betyde endnu et Mesterskab. HB Køges Isabella Obaze forventer en hel anden kamp, end den, der sidste weekend blev spillet i Hjørring:

- Det er nemmere at læse op på hinanden nu, fordi vi lige har spillet mod hinanden. Det taktiske oplæg- og analysen er nemmere, men det går jo begge veje. Det kan godt blive en helt anden kamp, fordi vi kan lukke nogle af de store muligheder, der var i sidste opgør. I perioder, forventer jeg det bliver en lidt kaotisk kamp, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at fortsætte vores gode spil, det ved jeg Fortuna også gerne vil, så det bliver en hård kamp.

- Vi kæmper alt hvad vi kan for et godt resultat. Jeg tror at vi hiver en sejr med hjem, vi fik et godt resultat på udebane og kommer nu på hjemmebane, hvor vi har en masse gode fans der støtter os. Vi taber sjældent på hjemmebane, så jeg tror på sejr, afslutter Isabella Obaze fra Køge-lejren. 

"Vi kæmper alt hvad vi kan for et godt resultat. Jeg tror at vi hiver en sejr med hjem"

Isabella Obaze

Også i Fortuna-lejren, er der tro på tingene forud for mødet med ligaens tophold:

- Vi har en ide om hvad HB Køge kommer med fordi vi mødte dem i sidste runde, men taktikken kan ændres, så nu kan vi i stedet snyde hinanden ved at spille anderledes på lørdag, fortæller Olivia Møller Holdt.

-Vi går ind til kampen med en stor kampgejst, det har givet rigtig meget blod på tanden, at ingen af os fik fra banen med en sejr – sådan er jeg sikker på de også har det i Køge-lejren. Så begge hold vil helt sikkert give alt, for at få førstepladsen, fortsætter hun.

"Begge hold vil helt sikkert give alt, for at få førstepladsen"

Olivia Møller Holdt

Begge mandskaber er ekstremt bevidste om kampens betydning, men intet er afgjort endnu, uanset udfaldet af lørdagens opgør i Køge, som måske er en tidlig mesterskabskamp:

- Ligesom i første kamp, så er der nerver på, i starten af de her opgør. Det handler om førstepladsen og har stor betydning for resten af sæsonen. Men jeg synes også vi kunne se i første kamp at nerver forsvandt og kampen blev fri, stille og roligt, fortæller Møller Holdt.

- Selvom det er afgørende at vinde og det får stor betydning, så skal huske vi har to kampe mod hinanden igen i foråret, så intet er afgjort, men det en sejr giver et rigtig godt udgangspunkt. Jeg forventer det bliver en meget lige kamp, men jeg tror vi napper en 2-1 sejr med hjem til Hjørring, afslutter Olivia Møller Holdt.

"Jeg forventer det bliver en meget lige kamp, men jeg tror vi napper en 2-1 sejr med hjem til Hjørring"

Olivia Møller Holdt

Se kampen direkte på Viaplay fra kl. 15.10