Tiende spillerunde bød på ny rekord og en lille overraskelse

Tiende Spillerunde Bød På Ny Rekord Og En Lille Overraskelse
Tilbage
18. oktober 2021
Indeværende sæson har været garant for mange mål. Men i weekendens runde blafrede netmaskerne alligevel lidt mere end normalt, da der blev sat ny målrekord, i indeværende sæson.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af Kvindeliga.dk / Foto: Gonzalez Photo

22 gange. 22 gange blev bolden i tiende spillerunde sendt ind over stregen, og det er, er ny rekord i den nuværende sæson for antal af mål i Gjensidige Kvindeliga. Og ikke nok, med at der blev sat ny målrekord, så var der også en lille overraskelse i spillerundens første kamp. Her lykkedes det nemlig for FC Nordsjælland at hente point fra tabellens anden plads, Fortuna Hjørring, da de hjemme spillede 2-2. Få hele overblikket over det og resten af tiende spillerunde lige her.

FC Nordsjælland – Fortuna Hjørring: 2-2

FC Nordsjælland tog lørdag imod Fortuna Hjørring på hjemmebane, og her havde mange nok forventet en sejr og tre point til nordjyderne. Men FC Nordsjælland ville det anderledes. Første halvleg var ganske målfattig, og ved anden halvlegs opstart stod der derfor 0-0 på måltavlen. Men der skulle ikke gå mere en fem minutter, og så var der scoret to mål. Det første stod FC Nordsjælland for, da de på Fortuna Hjørrings banehalvdel får bolden erobret. Herefter går det hurtigt, og i et fint opspil ender bolden ved Dajan Hashemi, som kan sende bolden i nettet. To minutter senere er det nordjydernes tur til at komme på tavlen. Her er det Florentina Olar, som står for udligningen. Mathilde Carstens finder Olar næsten på kanten af feltet, og så får hun taget bolden med sig, og ved hjælp af en afretning fra et nordsjællandsk ben får hun sendt bolden i nettet. Efter 65 minutter kommer Fortuna Hjørring foran i opgøret, da de på en hjørnesparkssituation lidt tilfældigt får bolden frem til Florentina Olar igen, som endnu en gang kan sende bolden ind over stregen. Igen skulle der dog ikke gå lang tid, før udligningen kom. Dasjan Hashemi tog sig en dribletur gennem feltet, inden hun blev stoppet. Det blev takseret til et straffe, som hun selv tog sig af. Det resultat holdt helt til slutfløjtet, og det lykkedes derved FC Nordsjælland at hente ét vigtigt point til tabellen.

Se alle målene fra kampen her

FC Thy-ThistedQ – AGF: 3-2

Der skulle ikke gå, mere end otte minutter før AGF på hjemmebane mod FC Thy-ThistedQ havde bragt sig foran 0-1. Ásla Johannesen sender bolden indover, som Sofie Bloch får sat hovedet på, og via stolpen får hun scoret kampens første mål. Efter 25 minutter kom udebaneholdet for første gang på tavlen, da Beate Marcussen i en kontra trækker et straffe. Det tager Matilde Kjeldgaard sig af, og stillingen er nu 1-1. Ti minutter senere udbygger FC Thy-ThistedQ føringen, da de i endnu en kontra sætter fart på. Rikke Dybdahl modtager bolden helt fri og kan med en tunnel på AGFs Katrine Svane sende bolden i netmaskerne til 2-1. 22 minutter inde i anden halvleg får AGF udlignet, da Maria Herdel Pedersen i et østjysk angreb, bare skulle sætte foden på til udligningen. Vi skulle helt hen i slutningen af kampen, før FC Thy-ThistedQ fik scoret det sejrsgivende mål. Igen i et kontraangreb får Malene Yde Hedegaard sendt bolden i nettet fra kanten af feltet og sikrer derved alle tre point til FC Thy-ThistedQ.

Se alle målene fra kampen her.

Brøndby IF – AaB: 5-2

Det var en regulær målfest, som fandt sted i lørdagens sidste kamp på Vestegnen. Her tog Brøndby IF hjemme mod AaB, som endnu er på jagt efter sæsonens første point. Den første scoring faldt efter 19 minutter, hvor Nanna Christiansen gjorde til 1-0 efter et godt opspil fra Brøndby IFs side. Nordjyderne svarede hurtigt igen. To minutter efter sender Rikke Linde bolden ind over, som Nicole Loren Robertsen bare kan sætte hovedet på for at udligne. Men bare fire minutter efter det scorede Brøndby IF igen, da Nanna Christiansen i dybden fandt Cecilie Buchberg, som kunne liste bolden ind over stregen til 2-1. Den stilling holdt helt indtil et kvarter inde i anden halvleg. Her sender Samara Ortiz Cruz bolden ind over, som lidt tilfældigt ender ved Malou Marcetto Rylov, som kan sende den ind til 3-1. Knap ti minutter senere er Malou Marcetto Rylov igen på spil i feltet og trækker et straffe til holdet fra Vestegnen. Dette tager Nanna Christiansen sig af og bliver derved dobbelt målscorer i kampen. I 82. minut får AaB reduceret på en hjørnesparkssituation, hvor Benedicte Moss Rasmussen hopper højest og sætter hovedet på bolden. Kampens sidste scoring falder i kampens allersidste minut, hvor Louise Winter gør det til slutresultatet 5-2 til Brøndby IF.

Se alle målene fra kamåen her.

HB Køge – KoldingQ: 4-2

I søndagens eneste kamp tog HB Køge hjemme imod KoldingQ. Efter 14 minutter falder kampens første scoring, da et indlæg bliver dårlig clearet af Koldingensernes forsvar, og Kyra Carusa efterfølgende kan sende bolden videre til Cecilie Fløe, som banker bolden op i net taget og sætter gang i endnu en målfest i tiende spillerunde. Bare syv minutter senere får KoldingQ udlignet, da Sofie Karsberg sender bolden op til Sille Fuhlendorff fra egen banehalvdel, som Fuhlendorff flot tog ned og gjorde det til 1-1. Kort inde i anden halvleg var Kyra Carusa igen assistspiller, da hun lægger bolden op til Kelly Maureen Fitzgerald, som skal prøve til to gange før bolden, er sendt i målet. Knap ti minutter senere er det endelig Kyra Carusas tur til selv at score et mål, da hun bliver sendt afsted af Signe Markvardsen. Med et par få berøringer senere kan hun lægge bolden i nettet til stillingen 3-1. Efter 71 minutter udbygger HB Køge endnu engang føringen. På et hjørnespark er det igen clearingerne, som giver KoldingQ problemer og derfor ender bolden ved Sarah Jankovska, som fra kanten af feltet kan sparke bolden sikkert i mål. KoldingQ får til sidst i kampen reduceret, da Signe Baattrup efter 85 minutter får sendt en god aflevering afsted til Cecilie Christensen, som sender bolden i målet til slutstillingen 4-2. Derved tager HB Køge alle tre point og udbygger føringen i tabellen.

I næste spillerunde er der topkamp mellem tabellens første- og tredjeplads, når Brøndby IF hjemme tager mod HB Køge. Og så tørner KoldingQ sammen med AGF om vigtige point for at rykke væk fra bunden af tabellen. Som altid kan du se alle kampene på Viaplay og Brøndby IF vs. HB Køge, som også er rundens SuperMatch, kan du også fange på TV3 Sport.