Mål, mål og mål i lange baner i ottende spillerunde

Mål, Mål Og Mål I Ottende Spillerunde
Tilbage
04. oktober 2021
Vi er nu over halvvejs gruppespillet, og den første runde af de omvendte opgør løb af stablen i weekenden. Og de kampe bød topbrag og et festfyrværkeri af mål.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Michal Frimundt

I kampen om førstepladsen er HB Køge er trukket fra, efter de i lørdags vandt stensikkert over de nærmeste forfølgere. Kampen om tredjepladsen er igen blevet tæt, efter FC Thy-ThistedQ i sidste weekend vandt på hjemmebane, men i denne weekend tabte til et velspillende Brøndby IF, som derved har hentet ind på dem igen. I bunden af tabellen ligger AaB stadigvæk uden point og ligner lige nu et hold, som er på vej ind i nedrykningsspillet efter jul. Hvem der lander på syvendepladsen, og derved også ryger ind i nedrykningspillet, er der lige nu tæt kamp om at undgå. Tre hold ligger med tre point i difference. Det bliver spændende at se, hvem der ender, hvor i tabellen, når vi når slutningen af december. Men først et overblik over den netop afsluttede ottende spillerunde, som du finder lige her.

KoldingQ – AaB: 2-1

I rundens første kamp, som blev spillet fredag aften, tog KoldingQ hjemme mod AaB. Det var AaB, som i slutningen af første halvleg bragte sig foran, da bolden efter et lang indkast og et par enkelte afretninger landede ved Nicole Loren Robertson, som kunne sparke den ind til, hvad der også blev pausestillingen 1-0. Der var dog ikke spillet mange minutter af anden halvleg før det lykkedes KoldingQ at udligne. Signe Hansen Baattrup slår et indlæg, som lander lige i favnen på AaBs Emberly Abigail Sevilla. Hun formår dog ikke at få fuld kontrol over bolden, og Cille Fuhlendorff får den over stregen til 1-1. Efter 75 minutter er det igen et indlæg denne gang fra Sille Fuhlendorff, som gør KoldingQ målfarlige. Ved forreste stolpe er Cecilie Christensen klar og får lagt ind til slutresultatet 2-1.

AGF- FC Nordsjælland: 0-1

I lørdagens første kamp var FC Nordsjælland på besøg ved AGF. Her kom de foran efter 25 minutter, da bolden efter et nordsjællandsk opspil lander ved Mariah Allison Lee, der får loppet den ind over AGFs målmand. Det bliver kampens eneste mål, og FC Nordsjælland hiver derfor tre vigtige point med hjem til Nordsjælland.

HB Køge – Fortuna Hjørring: 4-0

Endnu et topbrag i blev i denne spillerunde spillet i lørdagens sene kamp. Her tog HB Køge mod gæsterne fra Nordjylland, Fortuna Hjørring. I deres sidste opgør spillede de 2-2, men i denne weekend fik Fortuna Hjørring ikke et ben til jorden. Allerede efter 22 minutter scorer Emma Skou Færge et fremragende hjørnesparksmål. Med det rette skru i bolden formår hun at sætte den i langt hjørne og bringer HB Køge foran med 1-0. Lige inden pausen har, får HB Køge i et opspil bolden ud til Madalyn Ann Pokorny, som slår et indlæg til Kyra Carusa, som kun skal sætte foden på for at gøre det til 2-0. Efter 67 minutter får HB Køge frispark på kanten af målfeltet. Fortuna Hjørring formår ikke at få den clearet, og Madalyn Ann Porkorny får gjort det til 3-0. Efter 80 minutter falder kampens sidste scoring, da Kyra Carusa erobrer bolden på midten af banen. Herefter sender hun Cornelia Kramer afsted som får sparket bolden ind langt udefra og gør det til slutresultatet 4-0. HB Køge snupper derfor alle tre point og trækker fra i toppen af tabellen.

Brøndby IF – FC Thy-ThistedQ: 5-2

Brøndby IF tog i søndagens eneste kamp mod FC Thy-ThistedQ. Og den kamp blev rundes mest målrige. Der skulle kun gå fire minutter før holdet fra vestegnen havde bragt sig foran på et mål af Cecilie Buchberg. På et indlæg får hun taget bolden med mellem benene på sin direkte modstander og kan derefter lægge bolden ind til starten på en målfest. Efter 27 minutter bliver Malou Marcetto Rylov i et Brøndby IF angreb spillet fri, og hun kan derefter gøre det til 2-0. Der bliver bragt lidt spænding ind i kampen igen, da FC Thy-ThistedQ får reduceret på et lop af Malene Sørensen, da hun langt ude fra ser, at Ann-Kathrin Dilfer er kommet langt ud af målet. Efter 41 minutter udbygger Brøndby IF dog igen føringen, da Nanna Christiansen helt frit i endnu et Brøndby IF opspil modtager bolden, og kan sparke den ind stensikkert ind til pausestillingen 3-1. Som i første halvleg gik der ikke lang tid, før den første scoring kom. Efter bare halvandet minut på en hjørnesparkssituation får Cecilie Pleidrup den af to omgange endelig sat den ind til stillingen 4-1. Vi skal helt hen i de sidste minutter, før kampens to sidste mål falder. Det første af de to er den reducering af Malene Yde Hedegaard, der på et indlæg fra Beate Marcussen får sat bolden en til 4-2. Kampens sidste mål falder i tillægstiden. En fejlaflevering i FC Thy-ThistedQs opspil får Nanna Christiansen fat i, og hun kan drible ned og blive dobbelt målscorer. Brøndby IF tager altså velfortjent de tre point og kan sætte dem ind på kontoen.

I næste spillerunde, som bliver spillet i næste weekend, kan man næsten tale om jyderne mod sjællænderne. I tre ud af fire kampe er der nemlig et hold, som skal den ene eller den anden vej over Fyn. Som altid kan du se kampene på Viaplay og rundens Supermatch mellem AaB og FC Nordsjælland kan også fanges på TV3 Sport.