Fortuna Hjørring drager til Nordsjælland

Yvlzid G
Tilbage
13. oktober 2021
Brian Sørensen og flere af spillerne vender tilbage i Right to Dream Park, når FC Nordsjælland tager imod Fortuna Hjørring, i tiende spillerunde første opgør.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Gonzalez Photo

I anden spillerunde mødtes de i det omvendte opgør. Her blev det en hurtig og sikker sejr til hjemmeholdet i Hjørring på 2-0. Nu mødes de igen denne gang i Farum, men det betyder ikke noget, hvis man spørger Fortuna Hjørrings Mathilde Carstens:

- Jeg forventer, at det bliver en svær opgave. FC Nordsjælland har spillet godt i de seneste runder og også vundet deres kampe. Men jeg forventer, at det er en kamp vi skal vinde. Vi vil være med i toppen også skal vi vinde, selv på svære udebaner.

Jeg forventer, at det er en kamp vi skal vinde. Vi vil være med i toppen også skal vi vinde, selv på svære udebaner

Mathilde Carstens, Fortuna Hjørring

- Vi har selv fået en god sæsonstart. Det er dejligt at være ovenpå igen, efter sidste sæson, hvor vi slet ikke var tilfredse. Vi er fundet godt sammen som hold, nu gælder det om at bygge på og først gælder det tre point i Farum.

Vi er fundet godt sammen som hold, nu gælder det om at bygge på og først gælder det tre point i Farum

Mathilde Carstens, Fortuna Hjørring

- Nu brændte jeg jo selv et straffe i weekenden hjemme i Hjørring, så jeg satser på at komme på tavlen i næste kamp, jeg skylder holdet en.

Og spurgt efter et hurtigt gæt på kampens resultat slutter Carstens:

- Det bliver en 2-0 sejr til os.

FC Nordsjælland har vundet de seneste tre opgør og dermed hentet ni point, der pt. placerer dem på ligaens femteplads. Vigtige point væk fra bunden er blevet hentet og nu må lørdagens opgør vise, om det bliver fjerde sejr på stribe for FC Nordsjælland, eller om Fortuna Hjørring kan rejse hjem med point i bagagen. 

Se opgøret FC Nordsjælland – Fortuna Hjørring, lørdag 16. oktober kl. 13.45 direkte på TV3 Sport og Viaplay.