Anders Jensen skifter KoldingQ ud med Middelfart Boldklub

20200606FB K958
Tilbage
18. oktober 2021
Cheftræner i KoldingQ stopper i klubben ved årsskiftet og fortsætter i stedet karrieren i Middelfart Boldklub.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Pressemeddelelse KoldingQ

Det er med beklagelse at vi har modtaget en opsigelse fra Cheftræner Anders Jensen. Vi har derfor dags dato indgået en aftale imellem KoldingQ/Kolding IF og Middelfart Boldklub om et skifte for Anders Jensen. Bestyrelsesformand Niels Sterndorff KoldingQ udtaler følgende:
”KoldingQ har været inde i en rivende udvikling de seneste år og ikke mindst de sidste 2 år med Anders Jensen i spidsen for vores kvindeliga hold. Derfor er jeg meget ked af, at Anders skifter til Middelfart, men ønsker ham alt muligt held og lykke med den nye spændende udfordring og vil gerne sige Anders tak for en fantastisk indsats i KoldingQ. Nu ser vi frem til en stærk afslutning på sæsonen og mod et spændende 2022”
Kolding IF’s Tekniske Chef Frederik Lund, sætter her er par ord på skiftet.
”Vi havde i den grad, set frem til et stærkt samarbejde med Anders, hvor Anders havde en nøglerolle i udviklingen af pige og kvindefodbolden i Kolding Kommune, men da muligheden opstod for at Anders kunne lave et skifte tilbage til herrefodbolden, ville vi ikke stå i vejen for ham. Vi er utrolig glade for, at Anders gør efterårssæsonen færdig, så Anders kan runde sin tid i klubben godt af sammen med spillerne og staben”.
Anders fortsætter efterårssæsonen ud og har således sidste kamp med holdet 20. november på udebane imod FC Thy – ThistedQ.
Til skiftet udtaler Anders Jensen:
” Jeg er meget taknemlig for de to år, jeg har haft i KoldingQ og det er med en vis vemod, at jeg siger farvel til pigerne, mine gode kollegaer og samarbejdspartnere. Omend at projektet med Kolding IF er spændende, har jeg vurderet at tilbuddet fra Middelfart var det helt rigtige for mig og mine planer for min videre karriere. Jeg ser nu frem til at slutte sæsonen ordentligt af, inden jeg drager videre til Middelfart. Jeg vil gerne sige til KoldingQ for en fantastisk tid og rejse, vi har været på og jeg ønsker KoldingQ og Kolding IF al muligt held og lykke med projektet”.
På vegne af alle I KoldingQ og Kolding IF ønskes Anders alt held og lykke - vi håber det bliver på gensyn!
Ved spørgsmål kan Niels Sterndorff og Frederik Lund kontaktes
Niels Sterndorff nst@koldingq.dk 25 61 61 61
Frederik Lund fl@kolding-if.dk 28 59 82 24