AGF skal på jagt efter livsvigtige point

Caroline Jensen 070821 02
TV-KAMP
Tilbage
04. november 2021
På lørdag tørner AGF og Brøndby IF sammen. Hvis AGF skal gøre sig håb om at undgå Kvalifikationsspillet , så skal der point på kontoen.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: AGF Foto

Det er efterhånden sidste udkald for AGF, hvis de skal være med, hvor det er sjovt efter jul. Med tre spillerunder tilbage og seks point op til Kolding IF på sjettepladsen, så skal der point på kontoen i weekenden.

Det er to hold, som gerne vil spille fodbold, som gerne vil skabe en masse chancer og står godt defensivt.

Caroline Pleidrup, Brøndby IF

Her møder de Brøndby IF, og selvom de ligger på tabellens tredjeplads, så forventer Caroline Pleidrup en tæt kamp mod AGF.

- Jeg forventer, det bliver en spændende og intens kamp. Vi kommer til at have rigtig meget fokus på os selv. Det er to hold, som gerne vil spille fodbold, som gerne vil skabe en masse chancer og står godt defensivt. Så det bliver en spændende kamp med forhåbentlig noget god fodbold.

Vi vil gerne ud at spille en god kamp og få tre point på kontoen.

Caroline Pleidrup, Brøndby IF

I sidste spillerunde tabte begge hold. AGF til de nærmeste konkurrenter fra Kolding IF og Brøndby IF til tabellens førsteplads, HB Køge. Med det i bagagen, så glæder Caroline Pleidrup og Brøndby IF sig også til kampen på lørdag.

- Vi glæder os. Vi tabte jo i sidste uge mod HB Køge så det er klart, at vi vil gerne ud at spille en god kamp og få tre point på kontoen. Så det ser vi sindssygt meget frem til og glæder os til at skulle spille mod AGF.

Vi skal holde fast i det, vi er gode til, og gå ind og gøre det samme, som hvis de lå til at være sikre på mesterskabsspil til næste år.

Caroline Pleidrup, Brøndby IF 

Hvis AGF går hen og taber mod Brøndby IF og Kolding IF samtidig, henter point i deres kamp, så er det ikke længere muligt for AGF at undgå nedrykningsspillet. Det er dog ikke noget, som fylder meget i Vestegnslejren.

- Det er en kamp som alle andre, og vi går efter de tre point, uanset hvordan AGF står. Man kan sige AGF, kommer helt sikkert ind med en helt sindssyg energi netop, fordi de har noget at spille for, og det vil vi helt sikkert kunne mærke, men det ændrer ikke noget for os. Vi skal holde fast i det, vi er gode til, og gå ind og gøre det samme, som hvis de lå til at være sikre på mesterskabsspil til næste år.

Tre point er jo altid dejligt, og det er altid det, vi går efter

Caroline Pleidrup, Brøndby IF

Lige ligger Brøndby IF på tredjepladsen med, har a point med FC Thy-ThistedQ. Derfor ville de tre point, som er på spil i lørdagens kamp også lune på den konton.

- Det vil selvfølgelig betyde rigtig meget. Tre point er jo altid dejligt, og det er altid det, vi går efter, og selvfølgelig gør vi også det på lørdag.

Det bliver spændende at se, hvordan kampen udfolder sig på lørdag. Du kan se kampen på TV3 Sport og Viaplay kl. 13 med optakt fra 12.45.