AaB skal på jagt efter en ny træner

DSC5989
Tilbage
24. november 2021
AaB Kvinde Elitefodbold har valgt at opsige samarbejdet med cheftræner Claus Larsen
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: AaB

Pressemeddelelse fra AaB

AaB Kvinde Elitefodbold har valgt at opsige samarbejdet med cheftræner Claus Larsen.

Vi har været glade for det engagement, og den indsats Claus Larsen har ydet for os. Han havde en rigtig stor andel i, at det i foråret lykkedes at kvalificere os til Gjensidige Kvindeligaen. Vi har imidlertid haft et rigtigt hårdt efterår, hvor vi ikke har opnået de resultater vi havde håbet på, og truppen har måske ikke helt haft den kvalitet, der skulle til. Det slider på både spillere, og staben omkring truppen. Derfor ønsker vi at skabe forandring og puste ny energi ind i truppen, så vi går ind til forårets kampe i Kvalifikationsligaen med de bedst mulige forudsætninger, siger Kjeld Simonsen fra AaB Kvinde Elitefodbold.

Claus Larsen udtaler, ”jeg har taget bestyrelsens og direktørens beslutning til efterretning. Jeg har været utrolig glad for at træne holdet og vil altid huske tilbage på den sensationelle oprykning til Kvindeligaen i foråret.

I efteråret har vi udviklet vores spil og kulmineret med flotte resultater i de sidste par kampe, hvor vi hentede point. Jeg er helt sikker på, at hvis den udvikling fortsætter, så vil AaB også i sommeren 2022 være i Kvindeligaen. Jeg ønsker spillerne og staben alt det bedste i fremtiden”.

Vi arbejder i øjeblikket med at finde en afløser for Claus Larsen, og håber at kunne præsentere en ny træner i løbet af de kommende uger.

De sidste træninger inden juleferien varetages af assistenttræner Mathias Bengtsson.