12. spillerunde kan potentielt afgøre grundspillet

KIF 3631
Tilbage
03. november 2021
Det snerper til i Gjensidige Kvindeliga, og der er lagt i kakkelovnen til en yderst spændende 12. spillerunde i weekenden. Få hele overblikket over runden lige her.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Der er lige nu seks point mellem Kolding IF på sjettepladsen og AGF på syvendepladsen. Og med tre spillerunder tilbage, så er AGF tvunget til en sejr, hvis de stadigvæk skal gøre sig håb om at deltage i medaljeslutspillet efter jul. Taber de kampen mod Brøndby IF og Kolding IF henter point FC Nordsjælland, så kan AGF ikke nå at hente Kolding IF, og derfor vil de tage den sidste plads i nedrykningsspillet.

Et andet sted i tabellen, hvor det også er spændende lige nu, er kampen om tredje pladsen. Her ligger FC Thy-ThistedQ og Brøndby IF side om side. Brøndby IF skal som sagt møde AGF, mens FC Thy-ThistedQ på en svær udebane møder Fortuna Hjørring.

Der er altså lagt i kakkelovnen til flere interessante kampe på tværs af tabellen over hele weekenden. Her kan du se hvor og hvornår 12. spillerundes kampe finder sted, og hvor du kan se dem.

 

Fortuna Hjørring – FC Thy-ThistedQ: Nord Energi Arena

Fredag 5. november kl. 18.00

Kampen vises på Viaplay.

 

SuperMatch: AGF – Brøndby IF: Vejlby Stadion

Lørdag 6. november kl. 13.00

Kampen vises på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra 12.45

 

HB Køge – AaB: Capelli Sport Stadion

Lørdag 6. november kl. 15.00

Kampen vises på Viaplay.

 

FC Nordsjælland – Kolding IF: Right to Dream Park

Søndag 7. november kl. 13.00

Kampen vises på Viaplay.