VIDEO: Gjensidige Kvindeliga lander stor tv-aftale

VIDEO Gjensidige Kvindeliga Lander Gigantisk Tv Aftale
Tilbage
08. marts 2021
Mandag morgen blev det offentliggjort, at Gjensidige Kvindeliga har landet en ny tv-aftale med mediefirmaet, NENT Group.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Michal Frimundt Petersen / Video: Kvindeliga.dk

Blot to år inde i projektet ”Den ny Kvindeliga” har Gjensidige Kvindeliga landet sin anden tv-aftale – denne gang med mediefirmaet NENT Group, som skal sikre kvalitetsproduceret streaming og TV af kampene i den bedste danske, fodboldrække Gjensidige Kvindeliga.

Aftalen betyder at kvindeligaseere, fra efterårssæsonen 2021, kan se favoritholdene hjemme i stuerne. En mulighed, der ifølge ligachef Nicolai Kaas Nordstrøm, skal sikre den fortsatte tilskuerinteresse, som allerede nu har vist sig for Gjensidige Kvindeliga.

”Aftalen med NENT Group passer perfekt i DBU´s og klubbernes udviklingsprojekt for Gjensidige Kvindeliga. Vi har allerede nu oplevet klar fremgang for Kvindeligaen på både synlighed, sportslig kvalitet, jævnbyrdighed og tilskuerinteresse. Nu får en langt større del af det danske publikum mulighed for at se dansk kvindefodbold på topniveau direkte på TV og den store VIAPLAY-platform i en redaktionel og produktionsmæssig kvalitet, som Kvindeligaen fortjener,” siger ligachef Nicolai Kaas Nordstrøm.

Når efterårssæsonen sparkes i gang i august 2021, vil én ugentlig kamp vises på NENT Groups tv-kanaler, mens de resterende udarbejdes som tv-produktioner, der kan streames direkte på VIAPLAY – et markant og kommercielt løft for kvindeligaen mener KDF’s kommunikationschef og formand for Kvindeligaudvalget, Jesper Raabo:

”Den 3-årige TV-aftale med NENT Group løfter Gjensidige Kvindeligaen og ikke mindst ligaklubberne markant. Vi får skabt den synlighed i fodbold-Danmark, som har været målet siden starten på vores udviklingsprojekt for Kvindeligaen. Det vil øge medie- og tilskuerinteressen for ligaen, og det vil igen skabe en langt stærkere kommerciel platform både for Kvindeligaen og ikke mindst liga-klubberne,” siger Jesper Raabo.

Den stærke kommercielle platform kan ligeledes blive en gevinst for klubberne, mener bestyrelsesmedlem i FC Thy – ThistedQ, Bent Andersen, der fredag aften udtalte sig om den nye tv-aftale.

Der kan ikke findes nogle resultater.