LINK: Nu begynder slutspillet i Gjensidige Kvindeliga

LINK Nu Begynder Slutspillet I Gjensidige Kvindeliga
Tilbage
31. marts 2021
I weekenden går det endelig løs igen, når slutspillet i Gjensidige Kvindeliga sparkes i gang, og de seks ligahold igen skal i ilden.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

Med bedste målscore fik HB Køge flest point med ind i slutspillet, og ligger Inden lørdagens opgør i front med 10 point. Nu venter dog 10 intense spillerunder i forårets slutspil, og der er ingen tvivl om, at det er seks slutspilshold, der alle går benhårdt efter mesterskabet.

Ugens tv-kamp

KoldingQ – Brøndby IF, lørdag 3. april kl. 14.00

Fynske Bank Arena

Lørdag sætter Fynske Bank Arena rammerne for slutspillets første TV-kamp, når KoldingQ tager imod Brøndby IF. De to hold mødte hinanden to gange i efterårssæsonen, hvor det er blevet til en kneben 1-målssejr til gæsterne fra Vestegnen. Lørdagens hjemmehold fik dog afsluttet grundspillet på bedste vis med tre sejre i streg, og går ind i slutspillets som ligaens nummer fire. Der er altså lagt op til en intens og meget lige kamp, når de to hold mødes i forårets første TV-kamp, som du kan se direkte på SPORT LIVE.

 

Fortuna Hjørring – HB Køge, lørdag 3. april kl. 14.00

Nord Energi Arena

Fortuna Hjørring og HB Køge mødes for tredje gang i 2021, når de tørner sammen i slutspillets første spillerunde. Mens HB Køge spillede de forsvarende mestre ud fra Sydbank Kvindepokalen, var det et Fortuna Hjørring-mandskab, som fik en sejr og tre point med, da de to hold mødtes i grundspillets 14. og sidste spillerunde i midten af marts. Mens gæsterne fra HB Køge går ind til slutspillet på en foreløbig førsteplads, har hjemmeholdet lagt sig på tredjepladsen. Men med en nylig sejr over det stærke HB Køge-mandskab er der ingen tvivl om, at det bliver en spændende og direkte fight, når de to hold mødes på Nord Energi Arena. Se kampen direkte lige hér, lørdag fra kl. 14.00.

 

FC Thy – ThistedQ – FC Nordsjælland, lørdag 3. april kl. 15.00

Sparekassen Thy Arena

På Sparekassen Thy Arena er der revancheopgør for begge mandskaber, når FC Thy – ThistedQ tager imod FC Nordsjælland. For mens hjemmeholdet fra FC Thy – ThistedQ slog gæsterne fra FC Nordsjælland ud af Sydbank Kvindepokalen tilbage i februar, hentede FC Nordsjælland-mandskabet seneste sejr, da det lykkes dem at besejre lørdagens hjemmehold i grundspillets 14. og sidste spillerunde. Alt kan altså ske, når de to hold tørner sammen, og de første point skal fordeles. Se kampen direkte lige hér, lørdag fra kl. 15.00.