Her er holdene i forårets kvalspil

Her Er Holdene I Forårets Kvalspil
Tilbage
23. marts 2021
I weekenden blev sidste spillerunde i 1. division afviklet, og vi kender nu de seks hold, som skal kæmpe om de eftertragtede pladser i Gjensidige Kvindeliga.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Allan Høgholm

B.93, Sundby, OdenseQ og ASA bliver de fire hold, som AGF og AaB skal spille imod i forårets kommende kvalspil. Over 10 spillerunder skal de seks hold ud at jagte sejre og point, der kan sikre dem en af de eftertragtede pladser i Gjensidige Kvindeliga, når efterårssæsonen igen skydes i gang. En plads der ifølge formand i OdenseQ, René Hansen, vil være mere end bare et skulderklap for klubben:

- "En tilbagevenden til Gjensidige Kvindeligaen vil selvfølgelig være et stort skulderklap til klubbens talentarbejde og klubbens trænere, men det vil også betyde, at vi bedre kan fastholde vores dygtige spillere i klubben og udvikle dem videre,” fortæller René Hansen.

Ligesom slutspillet sparkes kvalspillet i gang lørdag den 3. april, og formanden i den fynske klub er da heller ikke i tvivl om, at der venter OdenseQ 10 intense spillerunder, hvor flere hold kan ende som de helt store vindere:

- ”Det er en åben turnering, hvor alle hold har muligheden for at tage én af de to pladser. Vi er bevidste om, at AaB og AGF har opgraderet deres trupper og, at B.93 også har et stærkt set up, men et smalt bud vil nok være at AGF eller AaB tager den ene plads og Odense Q tager den anden.” afslutter formanden i OdenseQ.

Om det bliver OdensenQ der løber med én af pladserne i efterårets slutspil er endnu uvist, men allerede nu kan du se hele programmet for forårets 10 spillerunder, og få overblikket over de seks kvalhold, lige hér.