Champions League: Returopgør venter

Champions League Returopgør Venter
Tilbage
09. marts 2021
I morgen spiller de to Champions League-hold, Fortuna Hjørring og Brøndby IF, returkampe på dansk grund, når FC Barcelona og Olympique Lyon kommer på besøg.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Joh-Foto

Der venter de to kvindeligahold endnu en svær Champions League-opgave, når 1/8-finalernes returopgør i morgen skal afvikles i henholdsvis Hjørring og Brøndby. I sidste uge blev det til to danske nederlag på udebane, hvor Fortuna Hjørring måtte tage fra Barcelona med et 4-0 nederlag og Brøndby IF tabte 2-0 i Frankrig. At opgaven bliver svær, er de to mandskaber ikke blege for at indrømme – men ifølge Emma Snerle fra Fortuna Hjørring er stemningen på holdet fortsat i top:

- ”Stemningen på holdet er rigtig god. Vi glæder os rigtig meget til endnu en stor kamp, og vi håber på, at vi kan gå ud og levere et godt resultat. Champions League kampene er nogle af de kampe man ser alle mest frem til at spille, så vi glæder os alle sammen rigtig meget til at komme på banen og vise os frem.” fortæller Emma Snerle.

Den gode stemning er også at spore hos Brøndby IF’s Nanna Christiansen. Dog har en kvindeligakamp mod AGF i mellemtiden stjålet fokus fra de ellers gode takter imod Lyon:

- ”Stemningen er lidt blandet. Vi var meget tilfredse med vores egen præstation efter kampen mod Lyon, hvor vi virkelig kæmper for hinanden og har stor disciplin i vores spil og holder stand mod verdens bedste hold. At vi så tre dage senere mod AGF ikke kunne holde de gode takter og tage den disciplin med fra Lyon kampen er vi slet ikke tilfredse med,” uddyber Nanna Christiansen.

Trods en utilfredsstillende weekendkamp, og en svær opgave i morgendagens Champions League-opgør imod Lyon, mener den målfarligere Brøndby IF-spiller, at holdet har en masse at bevise, når kampen fløjtes i gang på Brøndby Stadion:

- ”Det er altid en fornøjelse at få lov at spille på Brøndby stadion. Så vi glæder os. Det er en gratis kamp, da vores chancer er ret svære, men vi har meget at bevise - vi skal ud at vise, at det niveau vi viste i sidste kamp ikke bare var held, men at vi KAN være med og at vi sagtens kan drille de allerbedste. Og så skal vi, over for os selv, ud og bevise rigtig meget. At kampen søndag slet ikke er acceptabelt og at det ikke vil ske igen,” fortæller Nanna Christiansen.

At kunne bevise et højt internationalt niveau gør sig også gældende hos kvindeligaens andet Champions League-hold, Fortuna Hjørring:

- ”Det vigtigste for os er at gå ud at vise, at vi godt kan være med på et meget højt internationalt niveau. For at opnå det, er det vigtigt, at vi står sammen og bakker hinanden op. Vi skal stå godt defensivt og være klar til at lave omstillinger, når Barcelona en sjælden gang i mellem laver en fejl. Ellers handler det bare om at løbe de meter der skal til og kæmpe alt det vi har lært,” afslutter Emma Snerle.

Brøndby IF er det første hold, der skal i ilden, når opgøret imod Champions League-stærke Lyon fløjtes i gang kl. 13.55. Efterfølgende venter så returkampen mellem Fortuna Hjørring og FC Barcelona, som du kan se direkte fra kl. 15.55. Begge kampe bliver tv-transmitteret direkte på TV3 Sport og kan streames på VIAPLAY.