Syvende spillerunde med rivalopgør i Hjørring

Syvende Spillerunde Med Rivalopgør I Hjørring
Tilbage
14. maj 2021
Allerede på søndag er det igen tid til at kæmpe om point. Brøndby skal til Hjørring, i det der plejer at være kampen om guldet, men ikke i år.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

Rundens kampe i slutspillet

KoldingQ – FC Nordsjælland, søndag 16. maj kl. 14.00

Fynske Bank Arena

Ligaens nr. 4 og 5 mødes denne søndag i Kolding. Hjemmeholdet er to point efter tredjepladsen i ligaen, inden dagens spillerunde. Med en sejr, kan de virkelig bevæge sig ind i den sjove ende af tabellen og nærme sig tredjepladsen. Se kampen live på kvindeliga.dk.

 

Fortuna Hjørring – Brøndby IF, søndag 16. maj kl. 14.00

Nord Energi Arena

Et rivalopgør i Gjensidige Kvindeliga udspiller sig i Nord Energi Arena. Det plejer at være kamp om guldet, men i år skal Fortuna Hjørring i den grad bruge en sejr over gæsterne fra Brøndby, for at holde sig på tredjepladsen. Og gæsterne fra Brøndby skal have en sejr med hjem til Vestegnen, hvis de vil holde sig inde i guldkampen mod HB Køge. Se kampen live på kvindeliga.dk.

 

FC Thy-ThistedQ – HB Køge, søndag 16. maj kl. 15.00

Sparekassen Thy Arena          

FC Thy-ThistedQ har isoleret sig i bunden af tabellen, mens gæsterne fra Køge er på vej til at stikke af i toppen. Kan hjemmeholdet stille noget op mod et velsmurt HB Køge mandskab eller cruiser gæsterne endnu tre point hjem til Sjælland? Se kampen live på kvindeliga.dk.

 

Rundens kampe i kvalifikationsspillet

OdenseQ – AaB, søndag 16. maj kl. 14.00

Nature Energy Park

 

AGF – Sundby, søndag 16. maj kl. 14.00

Vejlby/Risskov Centret

 

B.93 – ASA Aarhus

Kunst, B93