Spændingen er i den grad intakt efter dagens spillerunde

Spændingen Er I Den Grad Intakt Efter Dagens Spillerunde
Tilbage
13. maj 2021
Kristi Himmelfartsdag bød på masser mål i Farum, da FC Nordsjælland storsejrede hjemme over FC Thy-ThistedQ. Også smed topholdene point på hjemmebane.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: fodboldbilleder.dk

Rundens resultater i slutspilet

FC Nordsjælland – FC Thy-ThistedQ: 5-1

Right to Dream Park

Både FC Nordsjælland og FC Thy-Thisted Q har haft en tung begyndelse i dette års slutspil, det blev der for hjemmeholdet lavet om på denne torsdag eftermiddag hvor det blev til en storsejr over gæsterne fra Thy. Hele 5-1 blev det til hjemme i Right to Dream Park.

 

Brøndby IF – Kolding Q: 0-0

Brøndby Stadion, bane 2

Brøndby skulle i den grad ud og jagte en sejr, for at hænge på i kampen om guldet, men det satte KoldingQ imidlertid en stopper for. De to hold måtte dele pointene, da de spillede 0-0 i Brøndby. Det betyder for KoldingQ at de i den grad er i spil til bronzemedaljerne.

 

HB Køge – Fortuna Hjørring: 1-1

Capelli Sport Stadion               

Hjemmeholdet havde muligheden fra at trække fra i toppen af ligaen, med en sejr hjemme over Fortuna Hjørring. Længe så det da også ud til at det var den vej det skulle gå, men i de døende minutter fandt gæsterne også vejen til netmaskerne og hentede et vigtigt point i deres kamp for bronzemedaljer. 1-1 blev dagens resultat i Køge.

 

Rundens resultater i kvalifikationsspillet

ASA Aarhus – AGF: 0-4

Robotize Park

 

Sundby – OdenseQ: 0-6

Kløvermarken

 

AaB – B.93: 1-0

Aalborg Portland Park

 

Med rundens resultater i Kvalifikationsspillet er det fortsat AGF og AaB der ligger til at spille Gjensidige Kvindeliga i den kommende sæson. Allerede på søndag er der igen fodbold fra Gjensidige Kvindeliga.