Kristi himmelfartsdag er fyldt med fodbold

Kristi Himmelfartsdag Er Fyldt Med Fodbold
Tilbage
10. maj 2021
Allerede på torsdag er det endnu engang tid til Gjensidige Kvindeliga år fjerde runde i dette års slutspil- og kvalifikationsspil fløjtes op.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Michael Nørgaard

Rundens kampe i slutspillet

FC Nordsjælland – FC Thy-ThistedQ, torsdag 13. maj kl. 14.00

Right to Dream Park

FC Nordsjælland tager hjemme i Right to Dream Park imod FC Thy-ThistedQ. Begge hold trænger til en sejr, i bunden, af dette års slutspil. Se om gæsterne spiller sig væk fra den absolutte bundplacering eller om hjemmeholdet formår at lægge afstand til FC Thy ThistedQ. Du kan se kampen direkte på Sport Live.

 

Brøndby IF – Kolding Q, torsdag 13. maj kl. 14.00

Brøndby Stadion, bane 2

Brøndby tager imod KoldingQ, der har vind i sejlene. Hjemmeholdet derimod, har haft en hård periode, med både en tabt pokalfinale og et nederlag til ligaens førerhold fra HB Køge. Formår hjemmeholdet at rejse sig eller fortsætter KoldingQ med at hente point? Se kampen på kvindeliga.dk.

 

HB Køge – Fortuna Hjørring, torsdag 13. maj kl. 16.00

Capelli Sport Stadion               

HB Køge har indtaget Gjensidige Kvindeliga i overbevisende stil. Fortsætter de vejen mod guldet i deres første sæson eller sætter gæsterne fra Hjørring en kæp i det hjul? Se kampen på kvindeliga.dk.

 

Rundens kampe i kvalifikationsspillet

ASA Aarhus – AGF, onsdag 12.maj kl. 19.00

Robotize Park

 

Sundby – OdenseQ, torsdag 13.maj kl. 12.00

Kløvermarken

 

AaB – B.93, torsdag 13.maj kl. 14.00

Aalborg Portland Park

 

Husk, at det igen er muligt, for hjemmeholdets fans, at overvære kampene som tilskuer. Hold dig nærmere orienteret på dit holds hjemmeside.