KoldingQ spiller sig i top-3 med storsejr

Koldingq Henter Storsejr
Tilbage
16. maj 2021
HB Køge sikrer sig billetterne til Champions League. Også må Fortuna Hjørring se sig henvist til en fjerdeplads, mens KoldingQ rykker i top-3.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: KoldingQ

Rundens kampe i slutspillet

KoldingQ – FC Nordsjælland: 4-1

Fynske Bank Arena

KoldingQ storsejre hjemme i Fynske Bank Arena og sender FC Nordsjælland hjem med et 4-1 nederlag. Sejren betyder, at KoldingQ nu er rykket i top-3 og dermed selv kan spille bronzemedaljerne til Kolding.

 

Fortuna Hjørring – Brøndby IF: 1-2

Nord Energi Arena

Et historisk arvefjendeopgør udspillede sig denne søndag eftermiddag på Nord Energi Arena. Det er den historiske kamp om guld og sølv, men denne søndag handlede det for hjemmeholdet om at holde sig i top3. Det lykkedes ikke, Brøndby tager en 2-1 sejr med hjem til Vestegnen og holder dermed liv i drømmen om guldet. Drømmen om deltagelse i næste års Champions League er nu definitivt slukket for Nordjyderne.

 

FC Thy-ThistedQ – HB Køge: 0-1

Sparekassen Thy Arena          

Topholdet fra Køge havde taget turen til Thisted, for at hente endnu tre point i jagten på klubbens første mesterskab. HB Køge vinder en snæver 1-0 sejr ude over FC Thy-ThistedQ og sikrer sig pladsen i top2 og dermed deltagelse i næste års UEFA Women’s Champions League, for første gang i klubbens historie.

 

Rundens kampe i kvalifikationsspillet

OdenseQ – AaB: 0-0

Nature Energy Park

 

AGF – Sundby: 1-0

Vejlby/Risskov Centret

 

B.93 – ASA Aarhus: 4-1

Kunst, B93