Guldduellen er fuldstændig åben!

Guldduellen Er Fuldstændig Åben!
Tilbage
08. maj 2021
Efter dagens spillerunde er kampen om guldet fuldstændig åben. HB Køge tilbageerobrer ligaens førsteplads efter lørdagens sejr i Brøndby.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Michal Frimundt Petersen

Dagens resultater i slutspillet: 

Brøndby IF – HB Køge: 1-2

HB Køge erobrer ligaens førsteplads efter en 2-1 sejr i Brøndby, der må se sig slået tilbage på ligaens andenplads. Pokorny og Ribeiro stod for gæsternes scoringer, mens Katrine Jørgensen stod for Brøndbys scoring. 

 

KoldingQ – FC Thy-ThistedQ: 4-1

De nykårede pokalmestre skulle efter sidste weekends triumf en tur til Kolding og efter bare 12 minutter bragte gæsternes Beate Marcussen FC Thy-ThistedQ i front. Men herefter fandt hjemmeholdet vej til netmaskerne og med to mål af Fløe, et enkelt af Signe Baattrup og til sidst et af Sofie Hornemann vinder KoldingQ sikkert 4-1 over FC Thy-ThistedQ.

 

FC Nordsjælland – Fortuna Hjørring:

Fortuna Hjørring havde taget turen til FC Nordsjælland for at hente tre vigtige point i deres kamp for bronzemedaljer. Til gengæld ville FC Nordsjælland med en sejr, bringe sig selv i spil til bronzemedaljerne for anden sæson i træk. Fortuna Hjørring kom bedst fra start og var efter 16 minutter foran 2-0, på mål af Snerle og Holdt. FC Nordsjælland og Anna Karlsson bragte balance i regnskabet, men gæsternes Laura Frank lukkede kampen med scoringen til 3-1 og Fortuna Hjørring fastholder ligaens tredjeplads. 

 

Dagens resultater i Kvalifikationsspillet: 

Sundby – B93: 1-5

 

AGF – OdenseQ: 4-1

 

AaB – ASA Aarhus: 2-1

 

Med dagens resultater i kvalifikationsspillet, ligger AGF og AaB til at spille Gjensidige Kvindeliga i næste sæson. 

Allerede på torsdag kan du igen se Gjensidige Kvindeliga.