Brian Sørensen vender hjem til Fortuna

Brian Sørensen Vender Hjem Til Fortuna
Tilbage
05. maj 2021
Efter tre sæsoner i FC Nordsjælland vender Brian Sørensen nu hjem til Hjørring og Fortuna.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Brian Sørensen overtog FC Nordsjællands kvindehold, da de blev en del af Gjensidige Kvindeliga. Siden er det både blevet til en pokaltriumf og bronzemedaljer i Gjensidige Kvindeliga.

Nu vil Brian Sørensen forsøge at binde en flot sløjfe på tiden i Nordsjælland:

”Tendenserne i spillet har været opadgående. Vi har siden jul forsøgt at gå all-in på spillestilen og konceptet i FC Nordsjælland og det har givet svingende resultater, men tendenserne er gode. Jeg forventer vi slutter godt af og med en sejr på lørdag over netop Fortuna, er vi igen i spil til medaljer”.

Sørensen ser tilbage på årene i Farum, som udviklende både personligt- og professionelt:

”Jeg har udviklet mig rigtig meget som træner i FCN. For mig har det været dejligt at få motivationen til fodbolden helt tilbage. Ligaen er blevet meget federe at være en del af, vi skal stå på tær i alle kampe nu, det gælder både i FCN og snart i Fortuna.”

Flytningen sker primært af familiære årsager, familielivet skal hænge sammen og der skal være mere tid til datteren, Rose. Og så skal Brian til Hjørring og skabe et hold, der kan være med blandt de allerbedste.

”Jeg skal tilbage og arbejde med et hold, der har masser af talent. Jeg forventer at skulle bygge holdet op til det niveau, som Fortuna var på da jeg forlod Hjørring sidst. Dengang spillede vi en kvartfinale i UWCL mod Manchester City, det var et hold fuld af verdensstjerner, vi havde et virkelig stærkt hold. Det skal jeg tilbage og forsøge at skabe igen – og det glæder jeg mig til”, slutter Brian Sørensen.

Du kan se Brian Sørensen og FC Nordsjælland forsøge at hente de tre point når Fortuna gæster Farum på lørdag kl. 16.00. Det er på Kvindeliga.dk eller i Right to Dream Park.