VIDEO: ÅRETS GJENSIDIGE KVINDELIGASPILLER: OLIVIA MØLLER HOLDT

Syvende Spillerunde Med Rivalopgør I Hjørring
Tilbage
15. juni 2021
Olivia Holdt krydrer en flot sæson med titlen som månedens Gjensidige Kvindeligaspiller for maj-måned og ikke mindst som Årets Gjensidige Kvindeligaspiller.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Der kan ikke findes nogle resultater.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Årets Gjensidige Kvindeligaspiller er fundet og valget det er Olivia Møller Holdt fra Fortuna Hjørring. Det er ligatrænerne og landstrænerne der kårer vinderen af denne pris, som uddeles af Gjensidige Kvindeliga. Den 20-årige midtbaneprofil har haft en fantastisk sæson og scoret 15 mål i Gjensidige Kvindeliga. Hun skiftede ved sæsonstart sidste sommer til mestrene fra Fortuna Hjørring og har i den forgange sæson været i en rivende udvikling. Hun endte sæsonen med en bronzemedalje og Spillerforeningens pris som Årets Profil i ligaen kåret af spillerne selv.

Hun fik debut på Kvindelandsholdet i april 2021, hvor hun blev skiftet ind i begge de to testkampe mod Irland og Wales og landstræner Lars Søndergaard, der selv satte sin stemme på Olivia Holdt sætter ord på Årets Kvindeligaspiller:

- Olivia har altid været en teknisk særdeles dygtig spiller, herunder en dygtig afslutter. Hun kan lave ekstraordinære ting med bolden, som er med til at skabe et højt underholdningsniveau. Hun er begyndt at arbejde hårdere, hvilket har haft stor betydning for hendes udvikling.

Prisen som Årets Gjensidige Kvindeligaspiller, og de 5.000 kr. som Gjensidige giver vinderen, blev overrakt af kæresten Gustav Isaksen i familiens hjem i Ikast. En nået nær perfekt sæson for Olivia Møller Holdt, der selv er enormt stolt:

- Det er dejligt at blive set og anerkendt for ens præstationer. Det er jo svært, for i Fortuna har vi haft en lidt svær sæson, men at blive set og anerkendt for de personlige præstationer, det er stort. Det er prikken over iét, i en rigtig god sæson, for mig personligt. Det er bare fedt, fortæller Olivia Holdt efter overrækkelsen.

Det var en stolt kæreste, der overrakte prisen til Olivia Holdt:

- Jeg er stolt af hende, hun har godt nok gjort det godt. Stort tillykke, så må vi håbe du kan gøre det lige så godt i næste sæson, slutter Gustav Isaksen, med et smil i øjet.

Olivia Holdt og resten af Gjensidige Kvindeliga tager hul på en ny og spændende sæson 7. august.