GULDET SKAL AFGØRES I KØGE

GULDET SKAL AFGØRES I KØGE
Tilbage
04. juni 2021
Vi er nået til sidste spillerunde i dette års Gjensidige Kvindeliga og der sluttes af med et brag af en guldkamp, når HB Køge lørdag tager imod Brøndby IF.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / foto: Joh_foto

Medaljerne skal fordeles, det er nu det afgøres hvem der vinder guldet og hvem der må nøjes med sølvet. De to hold har mødtes fire gange tidligere i denne sæson, to sejre til hver, godt nok i både Gjensidige Kvindeliga og en enkelt kamp i Pokalturneringen. Sidst de to mødtes, i Gjensidige Kvindeliga, på Capelli Sport Stadion i Køge, vandt hjemmeholdet hele 5-0. Vil det nederlag sidde i baghovederne på gæsterne eller kan de trække på deres store rutine fra denne type kampe og blive Danmarksmestre endnu engang? Anfører Theresa Eslund er ikke i tvivl, de vil gøre alt hvad de har lært, for at taget guldet fra oprykkerne, og endnu engang løfte trofæet.

- Vi vil vinde kampen. Vi skal spille som vi gør pt, hvor vi er inde i en rigtig flot periode, så er jeg faktisk sikker på vi står med sejren og pokalen til sidst, udtaler anfører Theresa Eslund.

Og gæsterne er bestemt inde i en god periode, de sidste to ligakampe er vundet med en målscore på hele 12-0, ved to 6-0 sejre over både FC Nordsjælland og senest FC Thy-ThistedQ.

For anfører Eslund, er det ikke bare sidste kamp i sæsonen, men i hele karrieren. En lang og glorværdig karriere er forbi lørdag eftermiddag og Theresa Eslund håber- og tror på endnu en guldmedalje:

- Det vil være helt fantastisk at slutte af med pokalen og guldet om halsen. Så vil jeg gå taknemmelig og lykkelig fra banen, afslutter Eslund.

De sidste tyve år har Danmarksmesterskabet enten været vundet af Brøndby IF eller af ærkerivalerne fra Fortuna Hjørring. Det vil være første gang, i ligaens historie, at en oprykker stryger direkte igennem ligaen og formår at løfte pokalen i sin første sæson. Og i Køge glæder de sig helt enormt til den afgørende kamp.

-  Vi glæder os vildt meget. Det bliver en vild oplevelse og det er en vild mulighed vi har, som oprykker. Vi ser helt enormt meget frem til det her opgør. Det er helt specielt at skulle møde et tophold som Brøndby i den sidste kamp, det kan altså bare noget. Det bliver noget af en duel, fortæller anfører Fra HB Køge Maria Uhre.

Det er lørdag 5. juni kl.14.00 at den næste Danmarksmester skal findes og kampen vises direkte på Sport Live.