VIDEO: Brøndby IF kampklar til Champions League-opgør

VIDEO Brøndby IF Kampklar Til Champions League Opgør
Tilbage
09. februar 2021
På torsdag går det længe ventede Champions League opgør løs på Brøndby Stadion, når Brøndby IF’s to udskudte kampe slås sammen til en ’knald eller fald’ kamp.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk / Video: Kvindeliga.dk

Det hele skulle have været afgjort i december 2020. Brøndby IF var klar til at møde norske Vålerenga i Champions League, men det sætter corona-situationen en stopper for og udskyder begge kampe på ubestemt tid. Uvisheden er heldigvis ovre, og de to kampe er slået sammen til en ’knald eller fald’ kamp, når Brøndby IF, torsdag den 11. februar kl. 15.00, tager imod de norske mestre fra Vålerenga.

Normalt møder begge hold hinanden på ude- og hjemmebane, men også her har corona været skyld i nye ændringer. Kampen på Brøndby Stadion, som kan streames direkte lige hér, bliver således den eneste, der spilles mellem det danske og norske hold og afgørende for Brøndby IF’s videre deltagelse i den prestigefyldte liga.

I denne video sætter anfører i Vestegnsklubben, Theresa Eslund, ord på holdets forventninger til kampen, og hvilke fordele hun mener det kan have, at kampen skal afgøres på Brøndby Stadion.

Der kan ikke findes nogle resultater.