Kæmpe drama i Champions League-opgør

Video Kæmpe Drama I Champions League Opgør
Tilbage
11. februar 2021
Brøndby IF fik en svær start i dagens Champions League-kamp. Et drømmemål fik dog holdet tilbage på sejrskurs – selvom sejren lod vente på sig.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Brøndby IF

Blot 15 minutter inde i kampen kom hjemmeholdet fra Brøndby IF bagud, da norske Vålerenga kunne gøre det til 0-1 på straffespark. Hjemmeholdet fik dog spillet sig stille og rolig ind i kampen, og spillede med en større tro på tingene i slutningen af første halvleg. Troen på en sejr tog Per Nielsen og co. med ind i anden halvleg og Brøndby-mandskabet fik spillet sig til flere og større chancer. Med en generobring og et par finter fik Josefine Hasbo snydt et par spillere lige uden for straffesparksfeltet og sendt et drømmeskud afsted, som fik hjemmeholdet på måltavlen.

Udligningen holdt både i den ordinære og forlængede spilletid og de to mandskaber måtte forberede sig på en afgørelse på straffespark. Her trak hjemmeholdet fra Vestegnen det længste strå og er derfor videre til 1/8-finalerne i den prestigefyldte liga.