Brøndby IF og Fortuna Hjørring møder Lyon og Barcelona

Brøndby IF Og Fortuna Hjørring Møder Lyon Og Barcelona
Tilbage
16. februar 2021
Modstanderne i 1/8-finalerne er netop udtrukket for de to ligahold. Mens Fortuna Hjørring står over for FC Barcelona, skal Brøndby IF møde Olympique Lyonnais.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Jess M. Madsen

Tirsdag kl. 12.00 var det endelig tid til lodtrækningen i Champions League. Mens de forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring har ventet længe på at få modstanderen til 1/8-finalerne at vide, nyder Brøndby IF stadig sejrsrusen fra torsdagens opgør mod Vålerenga.

Nu er modstanderne så endelig trukket – og hvilken lodtrækning for de to Gjensidige Kvindeligahold. Fortuna Hjørring møder spanske FC Barcelona, og Brøndby IF møder de forsvarende Champions Leaguemestre fra Olympique Lyonnais. Både anfører i Brøndby IF, Theresa Eslund, og i Fortuna Hjørring, Sara Thrige, ser frem til 1/8-finalerne i Champions League, men er også klar over, at der venter en stor udfordring for begge mandskaber:

- ”Jeg forventer, at vi kommer ud af de her to kampe, med oprejst pande, trætte, tilfredse og kan se os selv i spejlet og sige: Vi gjorde ALT hvad vi kunne. Det er en sindssyg spændende modstander, og vi skal bare nyde og være stolte af at få lov at møde sådan et godt hold”, siger Brøndby IF-anfører, Theresa Eslund, og tilføjer, ”Vi har alt at vinde - og i fodbold kan ALT ske. Jeg synes det kunne være virkelig sjovt at være det hold der endelig får skovlen under Lyon, så det går vi benhårdt efter”.

Også i Fortuna Hjørring er der ingen tvivl om, at holdet vil kæmpe til det sidste, trods den svære lodtrækning:

- ”Vi ved selvfølgelig godt det bliver to svære kampe mod en dygtig modstander. De har nogle teknisk stærke og dygtige individualister og så kender man jo også Barcelona som et godt possession spillende hold der er gode i mellemrummene. Så selvom det bliver svært, skal vi gå ind til kampene med oprejst pande, tro på os selv og gøre alt vi kan. Vi har ikke tabt på forhånd bare fordi vi møder Barcelona, så vi skal få det maksimale ud af de her kampe, for jeg er sikker på vi kan bruge det fremadrettet i forårets kampe”, fortæller anfører i Fortuna Hjørring, Sara Thrige.

I 1/8-delsfinalerne venter to kampe, hvor de to kvindeligahold skal kvalificere sig over en ude- og hjemmekamp. Begge hold starter med en udekamp i henholdsvis Spanien og Frankrig, som er fastlagt til 3. eller 4. marts, mens returopgøret på hjemmebanen venter 10. eller 11. marts.