KoldingQ jagter sejr på Fynske Bank Arena søndag d. 29.08.2021

1 Koldingq Jagter Sejr På Fynske Bank Arena Søndag Den 29.08.2021
Tilbage
27. august 2021
Sæsonens anden hjemmekamp i Gjensidige Kvindeliga byder på et opgør mellem KoldingQ og FC Nordsjælland.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: KoldingQ / Foto: Blumepress 

Sæsonens anden hjemmekamp i Gjensidige Kvindeliga byder på et opgør mellem KoldingQ og FC Nordsjælland.

Når kampen fløjtes op søndag kl. 13:00 på Fynske Bank Arena i Bramdrupdam skal KoldingQ starte jagtsæsonen for point er efter 3 runder i sæsonen fortsat en mangelvare for det unge KoldingQ mandskab.

Sjællændere er jo som bekendt de eneste ”ænder” der må jagtes året rundt og træner Anders Jensen skal derfor blæse ekstra kraftigt i jagthornet så KoldingQ spillerne er klar fra start på Fynske Bank Arena hvor FC Nordsjælland som hovedregel har haft det svært.

Et nederlag til gæsterne fra FC Nordsjælland vil isolere KoldingQ i bunden af Gjensidige Kvindeliga og det vil være et katastrofalt udgangspunkt for resten af efterårs sæsonen hvor holdene kæmper om at komme i ligaens slutspil som automatisk giver adgang til næste sæsons Gjensidige Kvindeliga.

Både FC Nordsjælland og KoldingQ møder op med en frisk pokalkamp sejr i bagagen og begge hold er opsat på at der skal en sejr på kontoen – så der venter tilskuerne et intenst opgør på Fynske Bank Arena søndag eftermiddag.

Alligevel imødeser Anders Jensen kampen med optimisme og udtaler

”Sidste sæson startede vi også med ryggen mod muren og fik alligevel et godt og stabilt hold spillet sammen i løbet af efteråret hvor vi faktisk sluttede med at være et af de bedste hold resultatmæssigt – Hvert træningspas er målrettet på at få det nye kuld spillet ind og onsdagens pokalsejr viser at vi er på rette vej – og jeg tror på fuld og fast på at lykken vender på søndag!”.

KoldingQ håber på koldingensernes opbakning på tribunen i Bramdrupdam søndag eftermiddag – fodbold skal jo ses på stadion!