Køge Henter Vigtig Sejr På Hjemmebane
TV-KAMP
Tilbage
12. august 2021
HB Køge kan nu lægge tre vigtige point ind på kontoen efter en 2-0 sejr i kampen mod Brøndby IF, som ellers var kommet for at hente revanche.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

Det er ikke gået lidt mere end to måneder siden Brøndby sidst besøgte Capelli Sport Stadion. Her førte et 3-1 nederlag til et tabt Danmarksmesterskab. Der var derfor lagt op til det store revanche opgør i aftes da de to hold igen tørnede sammen.

I en jævnbyrdig 1. halvleg med mange store chancer lykkedes det ingen af holdene at finde vej til netmaskerne.  Vi skulle helt hen i de 62. minut før HB Køge ad omveje fik bolden over linjen.

På et hjørnespark prøvede HB Køge en anden opstilling, hvilket tilsyneladende skabte miskommunikation i Brøndbys forsvar. Så da Emma Skov Færge lagde bolden langt til bagerste stolpe stod Kelly Fitzgerald helt fri. Hun kunne således sætte hovedet på bolden, og med nogle få afretninger blev stillingen således 1-0.

Herefter gik der ikke lang tid før HB Køge igen var målfarlige. På en lang bold fra forsvaret fik Cecilie Fløe kontrol over bolden, så hun kunne trække mod baglinjen og spille et indlæg.

Indlægget indlægget finder Madalyn Pokorny, som i veltilrettelagt løb kommer frem til bolden og sparker den ind bag Brøndbys målmand Ann-Kathrin Dilfer.

Det lykkedes ikke Brøndby at reducere, og kampen ender derfor 2-0. HB Køge ligger derfor i toppen af tabellen med seks point efter to kampe. Brøndby IF har tre efter samme antal kampe.

Allerede i weekenden kan du se begge hold i aktion igen. Brøndby IF skal møde AaB på lørdag 14. august. Kampen kan ses på Viaplay kl. 14.00. HB Køge skal også til en tur til Jylland, hvor KoldingQ venter på søndag 15. august. Kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay kl. 12.00.