Gjensidige Kvindeliga 21/22 sæsonen er nu for alvor skudt i gang. Med alle otte hold i aktion henover weekenden blev de første point delt ud.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

Brøndby IF - Kolding Q: 5-1

Brøndby sikrer sig den første 1. plads efter en målrig affære. Brøndby trak sig sejrs rigt ud af hjemmebanekampen med hele 5-1 på mål af: Cecilie Buchberg, Malou Marcetto Rylov, Rebeka Winther og hele to mål af Nanna Christiansen. Signe Hansen Baatrup stod for udebaneholdets ene mål.

AGF – Fortuna Hjørring: 2-5

Lørdagens første opgør var mellem oprykkerne på fra AGF og sidste sæsons 3. plads Fortuna Hjørring. De to hold lagde sig i slipstrømmen af fredagens kamp, og det blev rundens mest målrige kamp med hele syv kasser. Det var udebaneholdet, som fandt hurtigst vej til netmaskerne og efter 13 minutter stod der 0-3 til Fortuna Hjørring på et hattrick af Emma Strøm Snerle. Kort før halvleg bragte Fortuna sig yderlige foran da Mathilde Carstens på straffespark scorede kampens 4. mål. I 2. halvleg lykkedes det at hjemmeholdet at reducere til 2-4 på mål af Indiah-Paige Riley og Tina Fremo før Fortunas Karoline Olesen lukkede målfesten få minutter før sidste fløjt.

HB Køge – FC Thy-Thisted: 3-1

De forsvarende Danmarksmestre tog i lørdagens sene kamp imod de forsvarende pokalmestre. Det var først få minutter før 1. halvleg blev fløjtet af, at Danmarksmestrene fandt vej til målet med en scoring af Madalyn Ann Pokorny. Kort efter 2. halvlegs start reducerede Vibeke Hedegaard Andersen for pokalmestrene. Denne stilling var dog kun kortvarig da HB Køge minuttet efter på mål af Sofie Thrane Hornemann bragte sig foran igen. Kampens første målscorer blev også kampens sidste da Pokorny scorede i det halvfemsindstyvende minut.

FC Nordsjælland – AAB: 1-0

I en ellers målrig runde blev rundens sidste kamp en målfattig affære. Hjemme tog FC Nordsjælland mod ligaens andet oprykkerhold AAB. Det var målet af Cecilie Larsen i 58. minut, som sørgede for at hive de 3 point hjem til Nordsjælland.

Med en spændene første runde er det godt, at der ikke er lang tid at, der igen fløjtes op til kampstart. Anden spillerunde starter nemlig allerede onsdag, hvor vi så småt også tager hul på årets pride kampagne. Igen kan alle kampe ses på Viaplay.