Dansk fodbold hylder mangfoldighed

Flag
Tilbage
12. august 2021
Dansk fodbold hylder og markerer mangfoldighed med regnbuefarver i anledningen af WorldPride og EuroGames.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: DBU Kommunikation / Foto: Fodboldbilleder.dk

Rød, orange, gul, grøn, blå og lilla. Alle regnbuens farver vil lyse dansk fodbold op i anledning af WorldPride og EuroGames, der finder sted i København og Malmø d. 12. – 22. august. LGBTI+-miljøets store internationale begivenhed, der afvikles på dansk jord.

Både breddeklubber og professionelle klubber vil være mere farverige, vi vil se landsholdsspillere med regnbuemalede ansigter, mens mangfoldigheden i dansk fodbold vil blive hyldet med regnbuefarver på sociale medier.

 Adm. direktør i DBU, Jakob Jensen forklarer, hvorfor det er væsentligt for dansk fodbold at bakke op om regnbue-budskabet:

 ”Fodbold er for alle, uanset hvem man er, eller hvor man kommer fra. Der er desværre fortsat eksempler på diskrimination i fodbold, og derfor er det vigtigt for dansk fodbold at hylde diversiteten og mangfoldigheden og være med til at støtte op om mangfoldigheds-budskabet og fejre forskellighederne,” siger Jakob Jensen.

 Hvis din klub eller dit hold vil være med til at markere mangfoldigheden med regnbuens farver, kan du bestille to stk. anførerbind via mailen regnbue@dbu.dk.