4. spillerunde blev igen en runde med mange mål

4. Spillerunde Blev Igen En Runde Med Mange Mål
30. august 2021
Der var gang i netmaskerne, da 4. spillerunde i Gjensidige Kvindeliga blev afviklet hen over weekenden.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Jess. M. Madsen

4. spillerunde i Gjensidige Kvindeliga bød blandt andet på sæsonens første uafgjorte opgør, en topscorer, der bliver ved med at lave kasser og et af bundholdene, som hentede sæsonens første point.

FC Thy – ThistedQ – Fortuna Hjørring 2-4

Det var en svær opgave, som ventede i fredags for FC Thy -ThistedQ, da de fik besøg af ligaens 1. plads, Fortuna Hjørring. Der skulle heller ikke gå, mere end 28 minutter før hjemmeholdet var bagud 0-4, og kampen derved reelt var afgjort. Allerede efter 10 minutter fik Emma Snerle en friløber sat i gang nede fra ejet målfelt af Adelaide Anne Gay og med kun en enkelt mellemstation på vejen fik Snerle frit løb mod målet. Ti minutter senere fik et fint kombinationsspil skabt meget plads til Fortunas Angela Beard centralt foran FC Thy-ThistedQs mål, og med en flad inderside gjorde hun det til 0-2. Der skulle kun gå fire minutter mere, da Fortuna Hjørring fik et hjørnespark i 24. minut, som blev omsat til mål. Her fik Maria Ficzay hovedet på bolden og bragte Fortuna Hjørring foran 0-3. Fortuna Hjørring viste igen fint kombinationsspil, da de i 27. minut igen fik spillet Thy-Thisteds forsvar helt tyndt, så Emma Snerle igen kunne sætte sidste fod på bolden, inden bolden igen ramte netmaskerne. Snerle fortsætter derved sin jagt på denne sæsons topscorertitel, hvor hun nu har scoret otte mål i fire kampe. Det lykkedes for FC Thy-ThistedQ at reducere til 2-4 på mål af Matilde Kjærgaard i 42. minut efter en hjørnesparkssituation og igen i 53. minut, hvor Rikke Dybdahl får sat hovedet på bolden efter endnu en hjørnesparkssituation.

Brøndby IF – AGF: 2-2

Brøndby satte i lørdags vigtige point til i toppen af ligaen, da de hjemme spillede 2-2 mod gæsterne fra AGF. AGF spillede en god 1. halvleg og var overraskende foran 0-2 ved pausefløjt. Det første mål blev scoret efter 28 minutter af Julia Naomi Mortensen, hvor det ikke lykkedes for Brøndby at få clearet bolden væk, og hun derfor kunne sende bolden i nettet. Andet AGF-mål kom kort før halvleg i 42. minut, da de i et fint gennemspillet angreb fik spillet sig igennem til en god chance, som Sofie Bloch også udnyttede. Efter pausen gik der dog ikke lang tid, før Brøndby IF fik scoret deres første mål, da em fejlclearing fra AGFs forsvar landede i fødderne på Cecile Buchberg, som sikkert kunne sætte den ind. Og allerede et par minutter senere udlignede Brøndby til 2-2, som også blev kampens slutresultat, da Katrine Winnem Jørgensen via en hovedstødskombination med Samara Ortiz fik headet bolden ind.

AaB – HB Køge: 0-3

HB Køge var i lørdags på besøg i Aalborg. Her hentede de det, mange vil kalde en pligtsejr. Der gik knap 19 minutter før Køge fik bragt sig foran 1-0 i en hjørnesparkssituation. Kelly Maureen Fitzgereald står mere eller mindre umarkeret og kan sætte foden sikkert på indlægget og sende bolden ind bag træværket. Efter en halvtimes spil kommer HB Køge igen til en fin chance, men det var først i anden omgang, at det lykkedes Cornelia Kramer at sende over mållinjen. Det sidste mål til resultatstilling 0-3 kom i anden halvleg efter 53 minutter. I et forsøg på at lave, et indlæg sendte Kyra Carusa bolden ind i Aalborg-spilleren Sofie Lybæk, som desværre for AaB derved lavede et selvmål.

KoldingQ – FC Nordsjælland: 1-0

Det var både sæsonens første mål og sejr, som KoldingQ hentede i søndagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland. Kampens eneste mål faldt i først efter 83 minutter. Her bragte Signe Hansen Baattrup Kolding Q foran 1-0, som gav KoldingQ sæsonens første vigtige point, som nu gør, at de kan rykke væk fra bundplaceringen i stillingen.

Efter 4. spillerunde er HB Køge og Fortuna Hjørring stadigvæk ubesejret mens AaB stadigvæk mangler sæsonens første point. Det bliver spændende om de kan hente dem i næste spillerunde, som bliver spillet i den kommende weekend. Her kan du som altid se alle kampe på Viaplay samt rundens supermatch på TV3 Sport.