VIDEO: Brian Sørensen sætter ord på slutspilsstrategien

VIDEO Brian Sørensen Sætter Ord På Slutspilsstrategien
TV-KAMP
Tilbage
16. april 2021
Selvom stillingen i slutspillet taler sit tydelige sprog, er placeringen ikke noget FC Nordsjælland-staben bruger væsentlig tid på.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk / Video: Kvindeliga.dk

Brian Sørensen og resten af FC Nordsjælland-mandskabet har ikke fået den bedste start på forårssæsonen. Inden slutspillet for alvor blev sparket i gang røg de forsvarende mestre ud i kvartfinalen i Sydbank Kvindepokalen, og formåede altså ikke at forsvare klubbens første titel. I morgen venter anden spillerunde i slutspillet, hvor KoldingQ gæster Right to Dream Park i ugens TV-kamp. Forinden opgøret imod KoldingQ har hjemmeholdet placeret sig helt i bunden af slutspillet. En placering, der dog ikke generer den erfarende klubtræner – han og klubben har nemlig planer om, at stå stærkere end nogensinde, når grundspillet igen sparkes i gang.

I videoen sætter cheftræner, Brian Sørensen, ord på planerne for FC Nordsjællands slutspil, og hvilke overvejelser klubben har gjort sig i forhold til, at stå endnu stærkere i efterårets grundspil. 

Der kan ikke findes nogle resultater.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Husk at se med i morgen fra kl. 14.00 på SPORT LIVE, når FC Nordsjælland får besøg af KoldingQ i slutspillets anden spillerunde.