I lørdagens spillerunde fik Sundby og B.93 tilkæmpet sig de første point i kvalspillet. Mens B.93 hentede maksimumpoint, måtte Sundby dog nøjes med et enkelt.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Christian Midtgaard

Sundby – ASA, Aarhus: 1-1

Sundby/Kløvermarken

I kvalspillets tredje spillerunde tog Sundby imod ASA, Aarhus. Kampen endte 1-1, og de to hold måtte dermed deles om pointene. På måltavlen kom i første halvleg ASA, Aarhus’ Benedicte Rasmussen, og i anden halvleg Sundbys Celine Dalsten.

Odense Q – B.93: 1-2

Marienlystcentret

Odense Q og B.93 tørnede sammen i kvalspillets tredje spillerunde. Gæsterne bragte sig foran 0-2 efter 20 minutters spil, med mål af Josefine Funch og Joy Omega. Selvom Odense Q’s Isabella Jeppesen også kom på måltavlen, var det B.93, der kunne tage en 1-2 sejr og tre point med fra Fyn.

AGF – AaB: 0-0

Vejlby/Risskov Centret

AaB gæstede Vejlby/Risskov Centret og AGF i kvalspillets tredje spillerunde. Kampen endte 0-0, og de to hold måtte dermed nøjes med at tage et enkelt point med fra lørdagens spillerunde.