Pressemeddelelse fra HB Køge: U19-landstræner stopper efter 13 år

U19 Landstræner Stopper Efter 13 År
Tilbage
23. april 2021
Til sommer siger Søren Randa-Boldt farvel efter 13 år som U19-kvindelandstræner. Han fortsætter som cheftræner for Kvindeliga-klubben HB Køge.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: fodboldbilleder.dk

145 kampe som træner for Danmark. 142 af kampene i spidsen for U19-Kvindelandsholdet, en kamp som U23-landstræner og to kampe som A-landsholdstræner. Det er derfor en mand, som har sit præg på DBU og dansk kvindefodbold, der til sommer stopper i Fodboldens Hus.

49-årige Søren Randa-Boldt har besluttet, at han efter 13 år som U-landstræner skal prøve noget nyt. Han har derfor takket ja til at blive cheftræner for HB Køge, der i denne sæson kæmper om guldet i Gjensidige Kvindeliga. Søren Randa-Boldt tiltræder i jobbet den 1. juli.

”Det har været en stor glæde og ære i så mange år at arbejde med de bedste unge talenter. Som landstræner er man ikke så meget på banen, og jeg savner lidt mere daglig kontakt med spillerne. Jeg føler derfor, at tiden er den rigtige til noget nyt, og jeg glæder mig til et nyt kapitel i min trænerkarriere,” siger Søren Randa-Boldt

Fodbolddirektør Peter Møller takker Søren Randa-Boldt for den store indsats og ønsker ham stort tillykke med det flotte cheftrænerjob.

”Søren har været en stor gevinst for DBU og for vores ungdomslandshold i rigtig mange år. Han har haft en stor betydning for udviklingen af dansk kvindefodbold og vores største talenter, hvoraf mange i dag er at finde på A-landsholdet. Vi har fuld forståelse for, at Søren nu vil prøve noget nyt, og jobbet i HB Køge er en fantastisk mulighed for ham. Vi er stolte over, at vi igen kan aflevere en dygtig træner til Gjensidige Kvindeliga. Vi ønsker alt det bedste til Søren og takker ham for en stor indsats i DBU,” siger Peter Møller.

 I HB Køge kommer Søren Randa-Boldt til at arbejde sammen med både Henrik Lehm og Per Rud, som til sammen udgør de seneste tre landstrænere for U19-kvindelandsholdet.

DBU er allerede i gang med at finde den nye landstræner for U19-kvindelandsholdet.