Per Nielsen fortsætter i Brøndby IF

Per Nielsen Fortsætter I Brøndby IF
Tilbage
27. april 2021
På fredag står han i spidsen for Brøndby IF, når holdet går på banen i pokalfinalen på Sparekassen Thy Arena, og kan hive 12. pokaltitel hjem til klubben.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk 

Når årets kvindepokalfinale løber af stablen, er det med en Brøndby-mandskab, der kan spille sig til klubbens 12. pokaltitel. Udover at have spillet sig helt frem til årets pokalfinale, er det også Brøndby IF-hold, som lige nu har placeret sig på en foreløbig førsteplads i forårets slutspil. I spidsen for det formstærke vestegnshold står Per Nielsen, og forinden fredagens vigtige opgør kunne klubben annoncere, at samarbejdet med cheftræneren fortsætter frem til sommeren 2023. En forlængelse sportschef i klubben, Seref Aras, er glad for er kommet i hus:

- ”Forlængelsen betyder, at vi kan forsætte det arbejde vi er i gang med, og vi er utrolig glade for, at Per har lyst til at forsætte med at udvikle og holde det høje niveau i Brøndby IF, som vi både har vist i Gjensidige Kvindeligaen og i Champions League”, fortæller Seref Aras.

Samarbejdet med den succesfulde cheftræner og klubbens høje niveau har, ifølge Seref Aras, også skabt tårnhøje forventninger til fredagens pokalfinale i Thisted:  

- ”FC Thy – ThistedQ er et rigtig godt hold, og de har drillet os før. Det bliver en lige og spændende kamp, men Brøndby IF bliver pokalmestre, for vi går ind til hver en kamp for at vinde”, afslutter sportschef Seref Aras.